STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Constructii & Imobiliare, Turism

Cel mai mare investitor roman in turism achizitioneaza complexul Amfiteatru – Panoramic – Belvedere si vrea sa-l redeschida la 1 iunie 2018

amfiteatru_panoramic_belvedereComplexul hotelier Amfiteatru – Panoramic – Belvedere din statiunea Olimp, considerat pana in 1989 ‘perla litoralului‘, a fost achizitionat de lantul Phoenicia, detinut de Mohammad Murad (foto), cel mai mare investitor roman in turismul autohton.

Anterior, cele 3 hoteluri erau detinute de Josef Goschy, proprietarul Unita Turism, care le cumparase in 2008 pentru un pret de 30 milioane de euro, insa nu a renovat capacitatile si nu le-a dat in folosinta, acestea degradandu-se si mai mult. Complexul era la vanzare de cativa ani, initial la un pret egal cu cel de cumparare, apoi la un pret coborat in jurul valorii de 15 milioane de euro.

Conform informatiilor disponibile, Mohammad Murad a cumparat complexul pentru suma de 10 milioane de euro, cu intentia de a investi inca 15 milioane de euro si a reclasifica cele 3 hoteluri la 4 stele.

mohammed_muradData planificata pentru redeschiderea hotelurilor Amfiteatru, Panoramic si Belvedere este 1 iunie 2018. 

Grupul Phoenicia mai detine, tot in statiunea Olimp, hotelul Majestic.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.