STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica, M&A & VentureCapital & Private Equity

Carrefour şi Mega Image împart reţeaua de magazine Gulliver

Reţeaua locală de nouă magazine Gul­liver, fondată în urmă cu 13 ani de doi antre­pre­nori români, va fi împărţită de Carrefour şi Mega Image, deşi, iniţial, grupul francez Carre­four anunţase că va integra toate magazinele Gulliver în reţeaua sa de proximitate Express, nu doar patru din cele nouă ma­ga­zine.
Sursă: www.wall-street.ro
Sursă: www.wall-street.ro

„Acordul nostru cu Gulliver este în con­tinuare în vigoare, urmând ca încă două ma­gazine Gulliver să intre în reţeaua Express în următoarele luni. În acord cu Gulliver am se­lec­ţionat acele magazine care corespund cri­te­riilor noastre şi conceptului nostru co­mercial“, spune Andreea Mihai, directorul de marketing al Carrefour, un grup care la nivel local deţine 121 de magazine pe trei formate şi a înregistrat afaceri de 1,22 miliarde de euro.

George Florin Brotoiu, unul dintre acţionarii companiei Gulliver, nu a dorit să ofere informaţii despre schimbările din parteneriat, afirmând doar că acesta rămâne în picioare. El nu a dorit să comenteze nici dacă a încheiat un parteneriat de franciză şi cu Mega Image sau dacă a vândut acestora o parte dintre magazine.

Reţeaua Gulliver a avut o cifră de afaceri de 7,5 milioane de euro în 2012.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.