STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, PIETE FINANCIARE, Servicii & Comert & Logistica, Insolventa & Lichidatori

Carrefour a ieşit din insolvenţă

Reţeaua de retail Carrefour a ieşit din insolvenţă după ce Curtea de Apel a respins joi cererea GSL Logistic, care a solicitat plata unei datorii de 180.000 de euro, sentinţa fiind definitivă.

Retailerul a fost reprezentat în instanţă de casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii, prin Robert Roşu, partener.

carrefour ilustracija„Respinge ca neîntemeiată intervenţia în interesul intimatei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi 24.04.2014”, se arată în soluţia pe scurt redactată de instanţă.

La cererea avocaţilor, Carrefour a achitat datoria şi a cerut suspendarea hotărârii de intrare în insolvenţă. Cu toate acestea, deşi a achitat datoria, Carrefour nu recunoaşte debitul.

GSL Logistic, un distribuitor de scutece şi accesorii pentru copii si adulţi din Bucureşti, cu 8 angajaţi, a avut în 2012 o cifră de afaceri de 1,7 milioane de lei, în scădere cu 15% faţă de anul precedent, şi un profit de 12.800 de lei, conform datelor publicate de Ministerul de Finanţe.

Vânzările grupului francez Carrefour în România, unde deţine o reţea de 165 de hipermarketuri, supermarketuri şi magazine de proximitate, au revenit anul trecut la nivelul din 2008, de 1 miliard de euro, înregistrând o creştere cu 2% faţă de 2012.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.