STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Energie & Utilitati & Infrastructura, Servicii & Comert & Logistica

BulRom, afaceri de 95 mil. euro anual pe piata GPL

BulRomAntreprenorii de la Bulrom, un business de 95 de milioane de euro, vor sa atace piata carburantilor cu benzinariile OCTANO. „Pana la sfarsitul anului vom avea 10 statii”, scrie ZF

Bulrom Gas, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata GPL (gaz petrolier lichefiat), vrea sa deschida, anul acesta, primele zece benzinarii sub brandul OCTANO.

Pasul marcheaza inca o intrare a unei companii antreprenoriale pe unul dintre cele mai dure segmente din Romania, comer­tul cu ben­zina si moto­rina, un business anual de aproape 10 miliarde de euro, controlat cu autoritate de patru mari jucatori, potrivit ZF.

„Suntem in masura sa anuntam ca in cursul lui 2016 vom lansa primele noastre statii de alimentare full-service sub un nou brand, OCTANO. Am achizitionat deja tere­nu­rile pentru primele amplasa­men­te, iar for­ma­litatile necesare in vederea con­struirii aces­tora sunt deja foarte avansate, pa­na la sfar­situl anului in curs mizand pe deschiderea a 10 statii OCTANO”, declara Dan Coflea, direc­tor comer­cial in cadrul Bulrom Gas. Po­trivit acestuia, statiile vor permite alimen­tarea cu toate tipurile de carburanti si vor avea si o zona generoasa de servicii non-oil.

Pasul facut de Bulrom vine in contextul in care, dupa ani intregi de scadere, apetitul de consum pe piata de profil a prins forte noi datorita ieftinirii carbu­ran­tilor, pe fondul prabusirii barilului de petrol. Piata car­bu­rantilor ramane insa o zona de business dura pentru antre­prenori, in conditiile dominatiei a patru companii puter­nice: Petrom, Rompetrol, Lukoil si MOL Romania, subliniaza ZF.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.