STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, HR & DEZVOLTARE PERSONALA, Telecom & IT-C & Online, Recrutare & Head-Hunting

Bostan, ministrul comunicaţiilor, numește tehnocraţi în CA-ul Telekom

Ministerul Comuni­ca­ţiilor şi Societăţii In­for­­maţionale (MCSI) şi-a schimbat toţi re­pre­zentanţii din consiliile de ad­mi­nis­traţie ale companiilor din grupul Tele­kom România, trimiţând o echipă de manageri cu experienţă.

TELEKOM-RomaniaCei trei manageri sunt Anca Georgescu Aladgem – unul dintre cei mai cunoscuţi profesionişti în do­me­niul resurselor umane de pe piaţa locală, care a fost până la jumătatea acestui an directorul de HR al grupului Tele­kom, Bogdan Voicu – director de achi­ziţii al Telekom până în aprilie 2014 şi Florin Furdui – fondator al unei com­­panii de comunicaţii care de şapte ani de zile este Country Manager al Por­t­land Trust – unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România.

Statul român deţine, prin intermediul MCSI, o participaţie de 45,99% din acţiunile Telekom Ro­mânia Communications (fostul Rom­telecom). Prin intermediul Telekom România Communications statul de­ţine acţiuni şi la compania de co­municaţii mobile din grup, Telekom România Mobile Communications (fostul Cosmote).

Cele trei numiri semnalizează intenţia lui Marius Bostan, noul ministru al comunicaţiilor, care a fost şi el membru în boardul fostului Rom­telecom, de a întări poziţia şi vocea statului în administrarea companiilor.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.