STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Telecom & IT-C & Online, Electronice & Gadget

Bitdefender a semnat un acord cu producătorul american de routere Netgear

Producătorul de software Bitdefender a semnat un parteneriat de licențiere a tehnologiilor cu producătorul american de echipamente pentru rețele Netgear, care va include în produsele sale soluțiile de securitate pentru dispozitive smart, dezvoltate în România, sub denumirea Netgear Armor.
Parteneriatul va oferi securitate suplimentară utilizatorilor la nivelul routerului WiFi, prevenind atacuri cibernetice și protejând datele sensibile de atacatori, arată un comunicat al companiei. „Beneficiul principal al Netgear Armor este acela că reprezintă o soluție centralizată de securitate care protejează toate dispozitivele de acasă în față atacurilor cibernetice”, spune David J. Henry, vicepreședinte pentru Home Networking în cadrul Netgear.
„Integrarea soluțiilor Bitdefender în routerele Netgear va contribui decisiv la prevenirea breșelor catastrofale și a atacurilor informatice venite prin dispozitive inteligențe, de la sonerii și termostate, la camere pentru monitorizarea bebelușilor și televizoare smart”, spune Ciprian Istrate, vicepreședinte pentru soluții consumer în cadrul Bitdefender.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.