STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Telecom & IT-C & Online, INTERNATIONAL

Bitdefender are doi noi vicepreședinți

Producătorul de soluții de securitate Bitdefender, anunță numirea britanicului Andrew Philpott ca vicepreședinte al vânzărilor din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, și a lui Joe Sykora în funcția de vicepreședinte pentru dezvoltarea canalului de vânzări prin parteneri la nivel global, informeaza Mediafax.
Andrew Philpott va lucra în biroul Bitdefender din Londra și îi va raporta lui Vincent Schiavo, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru segmentul enterprise la nivel global, precizează compania, într-un comunicat. „În această perioadă de creștere intensă la Bitdefender, Philpott va juca un rol important în expansiunea eforturilor noastre din Europa, aducând peste 20 de ani de leadership și experiență în tehnologie și vânzări de soluții de securitate cibernetică”, spune Vincent Schiavo.
Philpott va conduce strategia de creștere a vânzărilor de soluții de securitate pentru companii în regiunea EMEA. Pentru a sprijini această creștere, Bitdefender își va suplimenta echipele de vânzări enterprise, precum și echipele interne de vânzări dedicate clienților mici și mijlocii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.