STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, LIFE-STYLE & HOBBY, Telecom & IT-C & Online, EUROPA, ISD - FDI & Investitii & Parcuri Industriale, Electronice & Gadget

BitDefender Box – producția din China va fi mutată la Satu Mare, la ZES Zollner Electronic România

Bitdefender, compania românească de tehnologie cu cea mai puternică expansiune internaţională, a transferat din China la o fabrică din Satu Mare producţia celei de-a do­ua generaţii a Bitdefender BOX, un dispozitiv care odată integrat în reţeaua de comunicaţii dintr-o gospodărie ofe­ră protecţie împotriva aplicaţiilor periculoase ce vizează dispozitivele conectate la internet, conform ZF.

„Bitdefender Box este un echipament proiectat în România, nu asamblăm un kit «no name» luat de pe piaţă. Acum doi ani, când am demarat producţia primei variante Bitdefender Box nu erau condiţii în România pentru producţie, dar între timp acestea s-au schimbat masiv. Costurile sunt puţin mai mari în România faţă de China, pen­tru că vorbim totuşi de Uniunea Europeană“, a decla­rat Florin Talpeş, CEO-ul producătorului de soluţii de securitate IT Bitdefender.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.