STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, PIETE FINANCIARE, Industrie Prelucratoare, Finante & Servicii Profesionale, Banci & BNR

BCR acordă un credit de 25 de milioane de euro fabricii din Slatina TMK-ARTROM

BCR a acordat un credit de 25 de milioane de euro producătorului de țevi din oțel fără sudură din România TMK-ARTROM Slatina (ART), pentru un termen de șapte ani, care va fi folosit pentru creșterea capacității fabricii, potrivit unui comunicat transmis marți de Banca Comercială Română (BCR), informeaza Mediafax.

„Ca urmare a investiției,capacitatea anuală a liniei de tratament termic va fi de 160.000 de tone, fiind capabilă să trateze tuburi cu o grosime a peretelui de până la 60 de milimetri. Odată cu instalarea acestei noi linii de tratament termic, TMK-ARTROM își consolidează prezența pe piață, cu tuburi superioare pentru aplicații mecanice și pentru explorarea petrolului și a gazelor”, a declarat Adrian Popescu, Director General al TMK-ARTROM.

Compania din Slatina este listată pe segmentul principal al BVB, având o capitalizare de 342,70 milioane de lei (76,16 milioane de euro), iar ultimul preț de piață era de 2,95 lei/acțiune, la 11 ianuarie 2017.

TMK-ARTROM face parte din Grupul de companii TMK, unul dintre cele mai mari grupuri producătoare de ţevi din lume. Mai mult de 80% din producţia societății TMK-ARTROM este destinată exportului în Europa, America și Orient.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.