STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, TUTORIALE, Agricultura & Agro-Food, Nutritie & Sanatate, Antreprenoriat

Urban Bee – miere de pe aici, cu grijă față de natură

Sursa: https://urbanbee.ro/

Vă amintiți de Bee Movie, filmul de desene animate în care lumea rămâne fără munca truditoarelor albine? Ei, bine, acest film arată ceea ce s-ar putea întâmpla cu noi dacă nu am avea grijă de albine. Întreaga planetă ar suferi și omenirea ar fi, de asemenea, afectată. Deși ficțiune, acest scenariu poate prinde formă în realitate dacă nu conștientizăm rolul albinelor pentru viața și sănătatea noastră.

În România suntem mulți cei care consumăm rodul muncii albinelor, dar câți dintre noi ne gândim și la existența lor? Suntem încă prea puțini, dar avem noroc de faptul că printre cei care se gândesc la natură și la apicultura, se numără și membrii familiei Mihoci, fondatorii Urban Bee.

Urban Bee este un brand care crede în generozitate, protejare și comuniunea cu natura, iar albinele sunt esențiale pentru acest echilibru fragil al ecosistemului natural.

Conceptul Urban Bee a fost creat cu dăruie, gingășie și cu un sentiment profund al comunității. Emulând parcă spiritul unic al albinelor, organizarea perfectă și ritmul alert și constant al acestora, familia Mihoci a realizat un produs certificat ecologic dorit de consumatori, onorând zi de zi truditoarele albine, creatoarele mierii lor atât de apreciate.

Frații Mihoci. Sursa: https://urbanbee.ro/

Cu aceeași prețuire deosebită față de albinuțe a fost lansată și campania brandului Urban Bee, un proiect de familie și pentru suflet – “Adoptă un stup”. Pe lângă bucuria degustării și beneficiile pentru sănătate, orice iubitor de miere poate primi șansa de a ocroti și de a asigura înmulțirea harnicelor insecte.

Printr-o investiție în viitor, oricine poate deveni “proprietar” de stup. Această nouă calitate vine și cu alte beneficii dăruite cu mare bucurie – 8 borcane de miere recompensă pentru generozitate, reducere de 10% la toate produsele Urban Bee până la finalul lui 2020 și șansa de a avea numele înscris pe stup și iscălit într-un certificat.

“Adoptă un stup” înseamnă sprijin pentru producătorii locali de miere și crescătorii de albine. Mai mult, această inițiativă garantează transparența perfectă a procesului de producție a mierii care ajunge direct în posesia proprietarului stupului. În acest fel, truditoarele din stupul oricărui iubitor de miere pot dedica o parte din produsul delicios și sănătos al muncii lor.

Sursa: https://urbanbee.ro/

Prin campania “Adoptă un stup”, Urban Bee oferă, pe lângă sănătate pentru consumatori la un preț accesibil, și șansa la o viață îndelungată atât pentru albinele adoptate, cât și pentru proprietarii lor.

Mai multe detalii despre campanie și despre minunata selecție de produse UrbanBee, aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.