STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, M&A & VentureCapital & Private Equity, Sanatate & Farma

Affidea achizitioneaza centrele de diagnostic Phoenix din Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Deva si Medias

Affidea RomaniaOperatorul de servicii medicale Affidea (fostul Euromedic), specializat in imagistica, a preluat centrele de diagnostic Phoenix din orasele Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Deva si Medias, extinzandu-si astfel prezenta pe piata locala cu inca patru centre de diagnostic imagistic.

Pana la această achizitie, Affidea avea 14 centre medicale, potrivit datelor ZF .Astfel, operatorul a ajuns la 18 in Bucuresti, Constanta, Medgidia, Mangalia, Focsani, Iasi, Ramnicu Valcea, Slatina, Cluj, Arad, Petrosani, Piatra Neamt, Deva si Mediaa.

In luna iulie,  Radu Gorduza-Lupu, CEO al Affidea Romania, declara pentru ZF ca operatorul vrea sa ajunga, pana la finalul acestui an, la 19 unitati, prin cumpararea si construirea a cinci noi clinici.

„Achizitia celor patru centre de diagnostic Phoenix vor permite Affidea sa fie prezenta cu serviciile medicale in noi zone de interes pentru compania noastra, pas ce se inscrie in obiectivul nostru de a fi prezenti in toate regiunile tarii si a oferi pacientilor acces la serviciile noastre”, a declarat Radu Gorduza pentru ZF. Acesta a precizat ca achizitia celor patru centre de imagistica consolideaza pozitia de lider a companiei pe piata serviciilor medicale de diagnostic imagistic si medicina nucleara din Romania.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.