STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Industrie Prelucratoare, Constructii & Imobiliare

Afacerile ASA Cons din Turda, crestere de 45% in 2014

prefabricateProducatorul de prefabricate ASA Cons din Turda, parte a grupului francez Consolis, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 14,6 mil. euro, mai mare cu 45% fata de 2013, pe o piata in crestere. Pentru 2015, compania estimeaza o stagnare a business-ului.

„Anul trecut, piata a fost in crestere, raportandu-ne la segmentul nostru de activitate. Anul 2015 se pre­figureaza undeva la nivelul anului trecut, insa in domeniul nostru de activitate o prognoza realista se poate face pe un trimestru, maximum doua”, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bulgaria, general manager al ASA Cons si ASA Epitoipari Hungary.

Principalele proiecte ale companiei sunt centrul comercial din Timisoara dezvoltat de grupul sud-african NEPI, extinderea fabricii de mobila Aramis si cea de parchet Karelia, ambele din Baia Mare, un magazin Dedeman la Suceava, precum si alte proiecte de dimensiuni mai mici.

Anul trecut, ASA Cons a fost implicata in realizarea proiectului Shopping Center Targu-Jiu, dezvoltat de sud-africanii de la NEPI, in proiectul fabricii de prelucrare a lemnului de la Reci, judetul Covasna, al austriecilor de la Hol­zin­dus­trie Schweighofer. „Cu clientii nostri avem, in ge­neral, o relatie destul de punctuala, in conditiile in care colaboram doar pe proiecte spe­cifice. Exceptie ar fi PAB Ro­mania, o companie din domeniul con­structiilor de an­ver­gura, cu care avem un parte­ne­riat de durata”, a precizat Bogdan Bul­garia.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.