STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, PIETE FINANCIARE, Telecom & IT-C & Online, Cercetare & Edu & Marketing & Media, Piata de Capital - BVB

Acțiunile Facebook au scăzut sub 165 de dolari, după ce Zuckerberg a admis că au existat unele erori

Acțiunile Facebook listate pe Bursa de la New York au scăzut joi sub pragul de 165 de dolari (cu peste 3% față de cotațiile de miercuri), după ce Mark Zuckerberg a admis miercuri seară că au existat unele „erori” privind folosirea ilegală a datelor utilizatorilor rețelei de socializare, conform Mediafax.

Declinul cotațiilor Facebook a început de duminică, odată cu declanșarea scandalului. La începutul săptămânii, acțiunea Facebook era cotată la peste 180 de dolari, pentru ca joi să coboare sub 165 de dolari. În ședința de joi, căderea acțiunii a fost de peste 5 dolari, iar declinul continuă.

Mark Zuckerberg, fondatorul şi directorul general al companiei Facebook, a admis miercuri seară că au existat unele „erori”, în prima reacţie după apariţia informaţiilor privind utilizarea ilegală a datelor în scop electoral de către firma Cambridge Analytica.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.