STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Constructii & Imobiliare

252 de apartamente ale proiectului Greenfield, livrate in doua etape

GreenfieldProiectul Greenfield se relanseaza cu livrarea a 252 de apartamente noi in doua etape, pe 20 decembrie 2014 si 15 februarie 2015. Dezvoltatorul proiectului, compania Impact, estimeaza construirea a „circa 6.000 de imobile”, pe terenul de 50 de hectare.

Potrivit portalului Dezvoltator Imobiliar, proiectul ansamblului rezindential Greenfield din Baneasa se apropie cu pasi repezi de livrarea a 252 de apartamente noi. Dezvoltatorul imobiliar Impact, unul dintre cei mai vechi din Romania, a anuntat ca structura blocurilor este gata.

Reprezentantii dezvoltatorului au declarat, potrivit Ziarului Financiar, ca „instalatiile sunt in mare parte facute, se lucreaza la finisaje si s-a inceput testarea lifturilor. Aceste trei blocuri vor fi date in folosinta pe 20 decembrie, iar celelalte sase sunt programate pentru 15 februarie 2015. Avem in proces de autorizare alte 27 de blocuri si vrem ca, in curand, sa incepem fundatiile la inca un pachet de noua blocuri”, au declarat reprezentantii Impact.

Proiectul rezidential Greenfield, unde se vor livra cele 252 de apartamente noi, in cele doua etape anuntate, este construit de Impact pe un teren de 50 de hectare, in Nordul Capitalei. Pe acest teren se estimeaza construirea a „circa 6.000 de imobile”, potrivit DezvoltatorImobiliar.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.