TUTORIALE, Start-Up & Angels, Antreprenoriat, Start-Upuri

Investment Ready Warm-up – o noua editie pe 6 septembrie

Cea de-a cincea ediție a Investment Ready Warm-up are loc în acest an pe data de 6 septembrie, la sediul Bursei de Valori Bucuresti.

În cadrul atelierului maraton, care se va desfășura pe durata întregii zile, 20 de startup-uri vor învața de la echipa de mentori și investitori din Viena cum să își construiască un model solid de afaceri pe baza căruia să se poată extinde, iar cele care demonstrează cel mai înalt potențial vor fi selectate pentru a participa la Investment-Ready Academy, la Viena.

Puteți înscrie orice proiect sau idee de impact la acest eveniment, în limita locurilor disponibile, în formularul din josul acestei pagini.

 

Investment Ready Warm-up: o supradoza de mentoring, training si networking la pretul unei ore de consultanta 

Ca și în edițiile anterioare, la atelierul din 6 septembrie se va lucra intensiv pe parcursul întregii zile: familiarizarea antreprenorilor cu conceptele Investment Ready, Business modeling, fund-raising si pitching, feedback și asistență de la investitori experimentați și conexiuni cu investitorii locali, training profesionist din partea echipei de mentori din Viena. Totul sub un unic learning design marca Investment-Ready Program.

 

Traineri si invitati confirmati:

Până în acest moment este confirmată participarea partenerului Alterra Impact Finance Jan K. Verweyen și a fondatoarei Freims: contemporary consulting, Emersense și Impact Hub Vienna, Alexis Eremia.

Invitati:

Ludwik Sobolewski – Director General BVB

Robert Knapp, investitor și antreprenor de succes la nivel european,

Andreas Fuhrman, fost CEO al companiei Henkel și în prezent implicat in proiectul Profit.ro,

Nikolaus Hutter, fondatorul și liderul rețelei de investiții Toniic,

Sergiu NegutDan Mihaescu, Sergiu Roșca – investitori romani cunoscuti in mediul de business.

Și în acest an, atelierul este organizat de Matei Dumitrescu, reprezentantul în România al Investment Ready Academy, membru al asociației de investitori Techangels, cu o vastă experiență antreprenorială și de investiții și mentorat adresat startup-urilor. Este primul român care a participat la cursurile academiei la Viena și care a organizat în România, începând cu 2014, programul Investment Ready pentru a facilita și altor startup-uri acces la mentorat și finanțare internațională.

 

Pentru aplicarea la Investment Ready Warm-up completati formularul de pe acest link

 

Email: Matei.Dumitrescu@investment-ready.org

Facebook: https://www.facebook.com/InvestmentReadyAcademy/

 

Cum a fost la Editia 2015:

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.