PIETE FINANCIARE, TUTORIALE, Telecom & IT-C & Online, Start-Up & Angels, M&A & VentureCapital & Private Equity, Antreprenoriat, Start-Upuri

Platforma de recrutare online SmartDreamers a atras investiţii de aproape un milion de euro în doi ani. Unul dintre investitori este Catalyst Romania

smartdreamersSmartDreamers, start-up local care a dezvoltat o platformă online de recrutare, a reuşit să atragă în ultimii doi ani fonduri de aproape un milion de euro, la care se adaugă investiția inițială de 40.000 euro realizată de fondatorii Adrian Cernat, Mihai Ceușan si Marius Huza.  Unul dintre investitorii care au aportat capital în companie a fost fondul Catalyst Romania, specializat pe investiții in IT si online.

În primele şase luni din 2016, SmartDreamers a înregistrat venituri de 100.000 euro, ţinta fiind de 200.000 euro până la finalul anului.

Până acum, SmartDreamers SRL, compania care operează platforma online de recrutare cu acelaşi nume, reuşise să mai atragă fonduri de circa 200.000 de euro din partea mai multor „business angels” locali.

„Înainte de investiţia Catalyst am mai avut încă două runde prin intermediul cărora am primit fonduri de la şase business angels. Cred că suntem un exemplu pentru ecosistemul de start-up-uri din România fiindcă am reuşit să convingem şase oameni de afaceri din România să investească în SmartDreamers. Pentru orice start-up în online este un «must have» o infuzie de capital din partea unui fond de investiţii“, a declarat Adrian Cernat, CEO şi cofondator al SmartDreamers.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.