PIETE FINANCIARE, Telecom & IT-C & Online, Finante & Servicii Profesionale, M&A & VentureCapital & Private Equity, Start-Upuri

Morphosis Capital – fondul de investiții a cumpărat o participație minoritară în cadrul start-up-ului DocProcess

Sursa: www.businesscover.ro

Fondul român de investiții Morphosis Capital a achiziționat o participație minoritară din DocProcess, companie specializată în automatizarea proceselor operaţionale, pentru un preț confidențial, conform ZF.

Acordul va ajuta DocPress să-și finanțeze extinderea locală și europeană prin deschiderea de noi birouri în România și Franța, precum și pentru consolidarea echipei sale. Compania își propune să-și crească numărul de angajați la 60 până la sfârșitul anului. Dimensiunea pachetului minoritar achiziționat de fondul de investiții nu este publică.

Investiția DocProcess este prima tranzacție locală de la Morphosis Capital și una dintre puținele tranzacții cu capital privat într-o companie de tehnologie din România.

Fondată în 2005 de doi antreprenori români, DocProcess oferă servicii de transformare digitală pentru peste 3.200 de clienți globali și 25.000 de utilizatori. În 2018, DocProcess a făcut primul pas către piața europeană prin deschiderea primului său centru IT de cercetare și dezvoltare în Grenoble, Franța.

Morphosis Capital a fost fondată în 2018 de patru antreprenori români. Proiectul este co-finanțat de Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin POC (Programul Operațional Competitivitate 2014-2020).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.