PIETE FINANCIARE, FINANTE PERSONALE, Piata de Capital - BVB

Lansare Investors Club Constanta – singurul club dedicat investitorilor in piata de capital din Constanta.

Investors Club este o comunitate dedicata investitorilor de pe piata de capital. Clubul a fost lansat oficial in decembrie 2015 de catre oameni pasionati de investitii, Raluca Ganea – Presedinte, Cristian Tudorescu – analist investitii pe piata de capital si Adrian Cojocar – Director General Adjunct Patria Asset Management.

In cadrul comunitatii exista investitori cu experienta si cultura investitionala, precum si persoane noi, dornice sa acumuleze informatii relevante in acest domeniu. Inca de la inceput, unul din obiectivele majore a fost crearea unei punti de legatura intre investitori si companiile listate atat pe piata principala a Bursei de Valori Bucuresti cat si pe piata secundara. In acest sens, de la inceputul anului 2016 Investors Club deruleaza programul Meet the Company. Meet the CEO in care au loc intalniri cu managementul companiilor listate: Nuclearelectrica, Bittnet Systems, OMV Petrom, Transgaz, Fondul Proprietatea, Romgaz, Hidroelectrica, SIF Moldova sunt cateva dintre cele de pana acum.

Companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti se bucura de un potential mare, dar inca subevaluatmai ales in contextul avansarii la statutul de piata emergenta, moment in care economia romaneasca va atrage fluxuri masive de capital din partea unor fonduri de investitii de o dimensiune de aproximativ 20-25 ori mai mare, asadar momentul actual este considerat unul propice investitiilor in companiile romanesti listate pe bursa locala.

Investors Club se implica activ pe piata de capital din Romania si ofera acces la continut de calitate in cadrul intalnirilor organizate in comunitatile deja existente la Bucuresti si Brasov. In cei doi ani de la lansare, s-a conturat un club dinamic in care se vorbeste despre bani ca investitie, se analizeaza pietele de capital si se impartaseste pasiunea pentru domeniul financiar.

 

Impreuna cu Bursa de Valori Bucuresti, Investors Club lanseaza acest concept si la Constanta, pe data de 8 iunie la Hotel Malibu, nr.14 la ora 17.30. Evenimentul se va desfasura dupa cum urmeaza:

17.30 – 18.00 – sosirea invitatilor
18.00 – 19.45 – prezentari din partea:
– Florin Cepraga – Senior IR & PR Bursa de ValoriBucuresti

– Valentina Dinu – Investors Relation SN Nuclearelectrica, simbol SNN
– Gabriel Daraban – Director Comercial Oil Terminal, simbol OIL
– Claudiu Marcu – Presedinte Investors Club Constanta

19.45 – 20.30 – Networking
Pentru participare va puteti inscrie la https://www.investorsclub.ro/join/ sau trimiteti email la join@investorsclub.ro cu textul “particip Constanta”.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.