PIETE FINANCIARE, Piata de Capital - BVB

Investors Club lanseaza proiectul „Meet the Company. Meet the CEO” adresat investitorilor de retail din piata romaneasca de capital

Investors Club Bucuresti este o initiativa recent lansata si adresata investitorilor individuali activi in piata de capital romaneasca. Membrii clubului s-au reunit in decembrie si ianuarie, iar acum pregatesc inca doua actiuni, ca parte a demersului de informare si educatie a publicului privind deciziile in pietele bursiere.

InvestorsMeetUp_24feb

  • Investors Meet Up February – miercuri 24 februarie

Intrunirea din februarie a membrilor clubului, ii are drept invitati pe Lucian Anghel – Presedintele Bursei de Valori Bucuresti si Mihai Caruntu – Head of Research BCR Erste Group. Investitorii prezenti vor dezbate impreuna cu specialistii invitati care sunt cele mai potrivite instrumente de analiza pentru piata romaneasca si pentru pietele internationale, intr-un mediu bursier volatil, asa cum este cel din ultimele luni.

Locatie: Grand Hotel Bucharest, miercuri 24 februarie,ora 19

 

MeetTheCompany_MeetTheCEO_Nucl

  • „Meet the Company. Meet the CEO” – vizita in 16 martie la Nuclearelectrica

Proiectul “Meet the Company. Meet the CEO” a luat nastere din dorinta de a crea un dialog intre companii si investitori si de a facilita aceasta interactiune. Periodic, Investors Club Bucuresti va organiza in cadrul acestui proiect, intalniri cu investitorii la compania gazda. Sunt vizate atat companii de stat cat si companii private, alese in urma oportunitatilor de piata si a dorintelor exprimate de investitori. Prima intalnire programata pentru perioada urmatoare este pe 16 martie la Nuclearelectrica – Cernavoda.

Vizita are caracter tehnic si operational. Investitorii vor vizita cele mai importante sectii ale centralei, urmand ca in partea a doua parte a intalnirii acestia sa aiba oportunitatea de a adresa intrebari Directorului General al Nuclearelectrica, Daniela Lulache.

Investors Club Bucuresti , singurul club al investitorilor pe piata de capital din Bucuresti , si-a propus inca de la infiintare promovarea investitiilor pe Piata de Capital si cresterea vizibilitatii “fenomenului” bursier.

Cei care vor deveni membrii ai clubului Investors Club Bucuresti vor avea acces atat la un numar extins de specialisti ai pietei de capital, la programe de educatie financiara, cat si la mese rotunde si evenimente dedicate membrilor. De asemenea, investitorii pot initia propuneri privind companiile care prezinta interes pentru ei pentru editiile viitoare ale „Meet the Company. Meet the CEO”

Vizita tehnica la CNE Cernavoda va avea loc in data de 16 martie 2016 (miercuri), va include prezentarea companiei, vizita Simulator Full Scope, vizita in Centrala, vizita la Depozitul Intermediar de Combustibil Ars, discutii cu doamna Daniela Lulache.

Pentru a participa la aceasta vizita, puteti trimite email catre join@investorsclub.ro, locurile fiind limitate.

 

 

***

Despre Investors Club 

Investors Club a fost lansat in 2015 de Adrian Cojocar, manager SAI Intercapital Investment Management, Raluca Ganea, Director Operaţiuni (COO) Agile Media şi Cristi Tudorescu, specialist în analiza fundamentală şi evaluări de companii. 

Clubul isi doreste incurajarea investitorilor de a face primii pasi pe pieţele Bursei de Valori Bucureşti sau pe cele alternative şi promovarea investiţiilor pe piaţa de capital. La aceastea se adauga crearea unei comunitati de investitori cu scopul de a suplimenta si complementa nevoia acestora de informare in domeniul pietei de capital prin schimbul de idei si opinii referitoare la piata, atat in cadrul unor intalniri cu discutii deschise intre membri cat si in cadru organizat prin seminarii interactive, care vor pune accentul pe lucruri cat mai practice si vor incuraja libera exprimare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.