PIETE FINANCIARE, Consultanta de Management & Financiara & Strategie

Firmele romanesti devin din ce in ce mai preocupate de excelenta operationala – studiu Ensight Management Consulting

Ensight_OrganizationalExcellenceAvand in vedere climatul economic actual si presiunea asupra costurilor, excelenta operationala devine o tema importanta pentru majoritatea organizatiilor, cu accent nu doar pe valoarea pentru actionari, ci si pe angajati, clienti si furnizori.

Rezultatele unui studiu european realizat de Ensight Management Consulting si alti membri ai Eurogroup Consulting Network din Franta, Germania, Portugalia, Romania, Belgia si Olanda au aratat ca peste 75% din respondenti vad excelenta operationala drept un subiect important in urmatorii ani, iar mai mult de 50% dintre organizatii vor incepe o noua initiativa in acest domeniu.

Se estimeaza ca initiativele romanesti referitoare la excelenta operationala vor depasi usor media europeana europeana, 58% fata de media europeana de 57%, insa atentia ar trebui concentrata pe resursele umane.

Mai multe detalii privind acest studiu pot fi gasite aici.

Excelenta operationala este o componenta cheie in obtinerea de rezultate de catre organizatii. O companie cu excelenta operationala va avea un risc operational mai scazut, costuri operationale mai scazute si venituri in crestere comparativ cu competitorii sai.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.