TUTORIALE, Servicii & Comert & Logistica, Consultanta de Management & Financiara & Strategie, Antreprenoriat

Forumul Investitorilor in Franciza – joi 19 octombrie 2017, Hotel Sheraton Bucuresti

 

Francize.ro si Ziarul Financiar organizeaza Forumul Investitorilor in Franciza, joi 19 octombrie 2017, incepand cu ora 8:30 la Hotelul Sheraton din capitala.

Piaţa locală de francize numără câteva sute de concepte locale şi internaţionale cu afaceri cumulate de circa 2 mld. euro anual, potrivit celor mai recente estimări existente.
Mai mult, an de an, această piaţă continuă să se dezvolte odată cu decizia altor branduri româneşti şi nu numai să intre pe segmentul francizelor.
Retailerul local de încălţăminte Il Passo, lanţul de restaurante cu acţionariat românesc Condimental de Calif, dar şi gigantul american Pizza Hut Delivery au anunţat în ultimele luni intenţia de a se dezvolta în sistem de franciză. Acestor branduri deja existente local li se adaugă şi altele noi, cum ar fi chiar gigantul Taco Bell, un lanţ de restaurante cu specific mexican, care îşi va face astfel intrarea pe piaţa din România.
Segmentul restaurantelor şi al hotelurilor, retailul (fie el de modă, alimentar sau de cosmetice) şi domeniul serviciilor au fost până acum unele dintre cele mai interesante pentru antreprenorii locali care voiau să înceapă un nou business.
McDonald’s, KFC, Carrefour sau CCC sunt doar câteva dintre businessurile care se dezvoltă în România în sistem de franciză.
Existenţa unui model de business deja testat, know-how-ul împrumutat de francizor, precum şi notorietatea deja construită a unui brand sunt doar câteva dintre argumentele care înclină balanţa în favoarea unei francize prin comparaţie cu o afacere construită de la zero.

Evenimentul prezintă situaţia actuală a pieţei de francize din Romania alături de peste 15 reţete de succes ale unor afaceri dezvoltate în sistem de franciză.

Evenimentul reuneste peste 20 de speakeri locali si internationali si ti se adreseaza daca:

  • vrei sa iti construiesti propriul vis si nu sa lucrezi la visele altora
  • ai capital propriu de investit de cel putin 30.000 de euro, ca sa pornesti o afacere
  • esti antreprenor si doresti sa iti diversifici portofoliul de business
  • esti manager si vrei sa incepi un business pe cont propriu sau cauti o sursa alternativa de venit
  • cauti un drum batatorit si cu sanse de succes mult mai mari decat un start-up
  • te gandesti sa pornesti un business de familie
  • intelegi ca ideile sunt usoare, iar implementarea este dificila.

 

Mai multe detalii pentru participare si inscriere

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.