PIETE FINANCIARE, Training & Team-Building

Conferinta Risk Management Editia 2014 – organizata de Econosofia si Voluntari pentru Idei si Proiecte

RiskManagement_2014Asociatiile pentru studenti din cadrul ASE Bucuresti – Econosofia si VIP (Voluntari pentru Idei si Proiecte) au organizat intre 7 – 11 aprilie Editia 2014 a Risk Management, proiect sub forma unui program de conferinte si seminarii pe teme de macroeconomie si managementul riscului la toate nivelurile.

Pe langa seminariile specializate, proiectul a propus si o parte de orientare profesionala, fiecare dintre speakeri explicand traseul profesional propriu, oferind sfaturi participantilor si o alta abordare referitoare la riscuri, anume una psihologica, nu doar teoretica.

Intre speakerii invitati la eveniment:

  • Adrian Mitroi – CFO al Nextebank si Vicepresedinte Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania, membru in Board-ul CFA Romania
  • Adrian Codirlasu – Director, Market and Operational Risk Department in cadrul Unicredit Tiriac Bank
  • Bogdan Olteanu – Viceguvernator BNR
  • Melania Hancila – Manager in cadrul Deloitte Management Consulting, si altii

Pe parcursul zilelor de conferinte, studentii au purtat discutii impreuna cu specialistii pe domeniile institutional, bancar, piete de capital. Aceste evenimente constituie un bun prilej pentru participanti sa se familiarizeze sau sa aprofundeze idei din practica financiar-bancar, intr-o perioada in care riscurile si modalitatile de percepere si evaluare a lor au suferit modificari odata cu provocarile crizei financiare internationale din ultimii ani.

Detalii suplimentare Risk Management – Editia 2014

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.