PIETE FINANCIARE, FINANTE PERSONALE, Piata de Capital - BVB

Cea mai mare platforma de educatie financiara, „Fluent in Finante”, se va lansa pe 14 septembrie 2016

FluentFinanteBursa de Valori Bucuresti lanseaza proiectul Fluent in Finante – Platforma Universala pentru Investitori, cea mai mare si cuprinzatoare platforma educationala din Romania, cu accent pe piata de capital. Alaturi de BVB au contribuit la construirea platformei Grupul Financiar Banca Transilvania, BCR Pensii, Depozitarul Central, Intercapital Invest, OTP Asset Management si Tradeville.

Platforma va fi lansata oficial miercuri 14 septembrie 2016, in cadrul unui eveniment organizat la sediul BVB incepand cu ora 9:00.

Scopul platformei este de a strange intr-un singur loc informatii si materiale educationale despre investitii si piata de capital si va servi ca un unic punct de acces pentru toate produsele specifice pietelor financiare. Prin lansarea fluentinfinante.ro, Bursa de Valori Bucuresti impreuna cu partenerii, isi propune sa ofere romanilor un spatiu informativ unde pot consulta informatii obiective si de incredere cu privire la investitii in Romania.

Pentru participarea la evenimentul de lansare din 14 septembrie este recomandat sa completati formularul de pe acest link

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.