PIETE FINANCIARE, TUTORIALE, Finantari UE & Granturi, Start-Up & Angels, Antreprenoriat, Start-Upuri

Castigatorii Startarium Pitch Day: Tracia, Re.Flex, Clinica Anastasia si IndexAR

startarium

foto: Startarium

Una dintre cele mai importante competitii dedicate antreprenorilor, Startarium Pitch Day organizata de Impact Hub si ING Bank, si-a desemnat castigatorii miercuri 23 noiembrie.

Peste 700 de persoane au fost prezente la evenimentul dedicat identificarii si premierii unor afaceri antreprenoriale considerate cu potential de dezvoltare in Romania.

Tracia Caravan, fondata de Gabriel Bugnar, a fost desemnata afacerea castigatoare a competitiei. Firma se pozitioneaza drept primul producator de rulote din Romania, si a castigat premiul de 70.000 de euro oferit de organizatori. Dupa primii 2 ani, antreprenorul isi propune sa ajunga pe breakeven.

78 de startup-uri au sustinut Pitch-urile, iar alte 3 afaceri au fost premiate:

Re.Flex – antreprenori Camil Moldoveanu si Andrei Kluger – s-a clasat pe locul al doilea. Echipa Re.Flex a realizat un produs pe baza de senzori de miscare: o bratara conectata la o aplicatie prin care sunt monitorizati cei mai importanti indicatori din kinetoterapie, ajutandu-i pe pacienti sa se recupereze mai rapid.

Locul 3 a fost obtinut de Clinica de Pediatrie Anastasia, condusa de Ilina Nicolae, iar o mentiune speciala a obtinut si IndexAR – aplicatie de realitate augmentata prin care producatorii mici si mijlocii aduc produsele mai aproape de clienti, afacere fondata de Razvan Boldis.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.