Virale

Bijuteriile furate la Cannes aparțineau lui Lev Leviev, proprietarul AFI Palace Cotroceni

Bijuteriile în valoare de 103 milioane de euro furate din Hotelul Carlton din Cannes aparţineau casei de diamante Leviev, deţinută de miliardarul israelian Lev Leviev, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti.

sursa: timesofisrael.com
sursa: timesofisrael.com

Jaful a fost comis de un bărbat înarmat, cu cagulă pe faţă, care a furat bijuteriile prezentate în cadrul Expoziţiei „Diamante Extraordinare”, deschisă pe 20 iulie într-o sală închiriată de casa Leviev.

Lev Leviev, în vârstă de 56 de ani, a făcut avere din vânzarea de diamante, după care s-a lansat în afaceri imobiliare, în televiziune şi în comercializarea de carburanţi.

Complexul AFI Palace Cotroceni din Bucureşti aparţine AFI Europe, parte a grupului Africa Israel, controlat de miliardarul israelian Lev Leviev. Afi Europe este activ din anul 1997 în domeniul dezvoltării şi investiţiilor rezidenţiale şi de retail și a fost evaluat la sfârşitul lunii septembrie la 1,1 miliarde de euro, din care aproape jumătate, respectiv 530 milioane de euro, valorează activele deţinute în România.

Pe lângă centrul comercial AFI Palace Cotroceni, dezvoltatorul construieşte o zonă de birouri lângă centrul AFI Palace Cotroceni şi a mai anunţat începerea unui centru comercial în zona Chitila, unde are un teren de 155.000 de metri pătraţi. O parte din acest teren, în suprafaţă de circa 30.000 de metri pătraţi, urma să fie vândută unui operator de magazine de bricolaj, dar înţelegerea a căzut din cauză că nu au fost îndepliniţi anumiţi termeni ai antecontractului, potrivit raportului financiar al firmei.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.