LIFE-STYLE & HOBBY, Design, Masina Ta & Tunning

Tehnologia viitorului devine realitate: Masina care zboara, de vanzare

Tehnologia-viitorului-devine-realitate--Masina-care-zboara--de-vanzare--Video-

Visul oricarui om din lume de a zbura s-ar putea indeplini mai repede decat am fi crezut. Masina zburatoare nu mai este rezervata filmelor SF, ci este pe punctul de a deveni realitate.

Primul model al unei masini care zboara ar putea fi pus in vanzare in anul 2015 si va costa 300.000 de dolari.

Transition va fi pe de o parte un sedan, iar pe de alta parte un jet privat, potrivit, Daily Mail.

Designerii au facut deja planurile pentru un model TF-X care va decola vertical. Terrafugia a anuntat prototipul masinii zburatoare ce va avea doua locuri, patru roti si aripi care se vor plia.

Modelul poate fi condus ca un automobil si va fi pus in vanzare in mai putin de doi ani. Firma din Massachusetts a lansat planurile pentru un model TF-X, care va fi suficient de mic pentru a incapea intr-un garaj si nu va avea nevoie de o pista pentru decolare.

Anul trecut, Transition a zburat cu succes timp de 8 minute la o inaltime de 426 de metri. Avioanele comerciale zboara la peste 10.000 de metri.

Masina zburatoare nu va fi ieftina, Transition va costa 300.000 de dolari, iar proprietarii vor trebui sa aiba licenta de pilot si vor trebui sa treaca un test, plus 20 de ore de zbor.

Se asteapta ca Transition sa fie in masura sa zboare non-stop pe o distanta de 800 de kilometri. Masina zburatoare va atinge viteza de 110 kilometri pe ora pe autostrada si 185 de kilometri pe ora in aer.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.