LIFE-STYLE & HOBBY, Competitii & FanClub

Lungul drum al Nationalei catre baraj. Sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din Brazilia 2014

NationalaRomaniaDupa cele doua rezultate recente din grupa de calificare, victorie 3-0 contra Ungariei si infrangere 0-2 in fata Turciei, nationala de fotbal a Romaniei depinde atat de rezultatele sale cat si de cele ale contracandidatelor in incercarea de a prinde barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor din Brazilia.

Romania (13p) este obligata sa castige ultimele doua meciuri, in Andorra pe 11 octombrie si acasa cu Estonia pe 15 octombrie, in caz contrar neavand sanse reale de a prinde barajul. Chiar si in cazul celor doua victorii, calificarea depinde si de evolutia celorlalte doua contracandidate, Turcia (13p) si Ungaria (14p). Niciuna din cele doua echipe nu ar trebui sa castige 6 puncte in ultimele 2 meciuri – Turcia cu Estonia in deplasare si cu Olanda acasa in ultimul meci, respectiv Ungaria in deplasare cu Olanda si acasa cu Andorra, situatie in care Romania s-ar situa pe locul al 2-lea si ar juca o dubla decisiva cu o echipa de pe locul doi din alta grupa.

Daca Ungaria ar castiga 6 puncte atunci se califica automat pe locul secund, indiferent de celelalte rezultate, iar daca Turcia ar castiga 6 puncte si ar avea un punctaj egal cu Romania, echipa noastra nationala ar fi dezavantajata de criteriul golaverajului.

Clasament inaintea ultimelor 2 jocuri

ClasamentRomania

Meciuri ramase de disputat

11 octombrie: Andorra – Romania, Estonia – Turcia, Olanda – Ungaria

15 octombrie: Romania – Estonia, Turcia – Olanda, Ungaria – Andorra

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.