LIFE-STYLE & HOBBY, Sport & ViataSanatoasa

Business pe Bicicletă, ediția aniversară cu numărul 10: Get a Suit & Ride a Bike

Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicletă 2017, ediția de primăvară. Evenimentul sărbătorește a 10-a ediție, miercuri, pe 10 mai.

Business pe Bicicletă este un eveniment de tradiție al JCI București, ce promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri, fluidizarea traficului bucureștean și atragerea cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta.

Evenimentul are loc de două ori pe an, o dată primăvara, o dată toamna. Cu fiecare ocazie, sute de participanți defilează pe biciclete pe un traseu ce străbate capitala, astfel încât acțiunea să fie vizibilă pentru cât mai mulți amatori ai bicicletei.

Anul acesta, Business pe Bicicletă va avea loc începând cu ora 18.30 pe următorul traseu:

Parc Tineretului (intrarea Șincai) – Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Unirii – Bd Libertății – Bd. Națiunile Unite – Str B. P. Hașdeu – Str. Vasile Pârvan – Str. Berzei – Str. Buzești – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Piața Arcul de Triumf – Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff – terasa Berăriei H.

Terasa Berăriei H din parcul Herăstrău va fi gazdă pentru o sesiune de speech-uri, business networking și multe concursuri cu premii-surpriză.

Vă puteţi imagina un Bucureşti cu 50% mai puţine maşini? Noi, da! Şi credem cu putere că avem cu toţii nevoie de un exemplu. Haideţi să fim împreună acel model. Evenimentul Business pe Bicicletă îşi doreşte să arate tuturor că se poate şi că scuza “nu pot merge pe bicicletă la birou deoarece am un anumit dresscode” este doar un mit.

Vă invităm să pedalăm impreună și anul acesta și să arătăm că ne pasă de generațiile care vin după noi, într-un eveniment frumos, cu și despre oameni.“ spune Anca Dumitrescu, Project Manager Business pe Bicicletă.

Partenerii evenimentului: Berăria H, 441 Design Studio, Atelier Pinion, Piscina Urbană, Quest Mission, All Boutique, Techir, Skirt Bike, Gamma Print, Green Revolution, Yves Rocher și MKOR Consulting.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Times New Roman, Economic Zoom, Ciclaton.

Partener monitorizare presă: Klarmedia

Detalii suplimentare despre proiect și update-uri se regăsesc pe site-ul oficial al evenimentului și pe pagina de Facebook Business pe Bicicletă

 

Despre JCI

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără aproape 200.000 de membri în peste 100 de ţări – lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani.

JCI România ținteștesă fie cea mai importantă rețea de tineri lideri, antreprenori și profesioniști din România.

JCI Bucureşti s-a înfiinţat în anul 2003 şi derulează proiecte cu tematici legate de cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectele JCI Tineri Antreprenori si Business Target Club), dezvoltare individuală (JCI Monthly Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi twinning-uri) şi responsabilitate faţă de comunitate (Business pe Bicicletă și Atelierul Zânelor).

Mai multe informații despre organizatie și proiectele sale, puteti afla consultând site-ul www.jcibucuresti.ro

 

Contact organizatori:

 

Anca Dumitrescu

Project Manager Business pe Bicicletă

ancadumitrescu.arh@gmail.com

anca.dumitrescu@441designstudio.com

0720477925

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.