LIFE-STYLE & HOBBY, Sport & ViataSanatoasa

Business pe Bicicletă – 2 zile rămase!

BpB_comunicat20maiAMR2

Mersul pe bicicletă către birou va fi sustinut și promovat, Joi 22 Mai 2014, în Bucuresti și în Craiova, printr-o defilare pe biciclete urmată de o sesiune de networking.

In Bucuresti, în ținute business si pe biciclete, participantii sunt așteptati la intrarea din Bd. Națiunile Unite a parcului Izvor la ora 17:30. La ora 18:00 incepe defilarea pe biciclete, urmată de o ședintă de networking la Terasa Funky Lounge din parcul Herăstrău.

 

Speakerii invitati sunt 2 campioni ai sportului care ne vor împărtăși din experiențele lor:

„Sportul m-a disciplinat. Nu în sensul de armată. Sunt mai organizat. Se reflectă şi în ceea ce fac la birou” – spune Andrei Roșu, corporatist si campion mondial la ultratriatlon. A terminat cursa Double Iron Man Florida (7.6 km inot, 360 km bicicleta, 84.4 km alergare) – în 35 de ore si 8 minute. Andrei ne va impartași din experientele sale si ne va vorbi despre avantajele bicicletei, bicicletă pe care putem deveni toti campioni in drumurile spre birou.

Antrenorul echipei de ciclism Dinamo București și comentator Eurosport România, Alex Ciocan, va fi și el prezent la eveniment. Detine aproximativ 30 de titluri de campion national și in jur de 60 de podiumuri la campionatele nationale, activand ca sportiv la echipele: CS Petrolul Ploiesti, CS Dinamo Bucuresti, CS Otopeni.

Defilare, networking și schimb de experiente sunt cuvintele care vor defini evenimentul Business pe Bicicletă. Sunt așteptati 200 de participanti. Inscrierile se pot face in continuare prin completarea formularului de înscriere. Cei ce nu detin biciclete proprii pot rezerva gratuit o bicicletă aici, oferită de partenerii și prietenii de la Green Revolution.

 

Evenimentul Business pe Bicicleta va fi organizat pe 22 Mai 2014 simultan de catre echipele Business pe Bicicleta din JCI Bucuresti și JCI Craiova, urmand a fi organizat în perioada urmatoare și în Timișoara, Cluj si Iași.

 

Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, cu aproximativ 200.000 membri activi, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări. JCI a fost înfiinţată la sfârşitul lui 2002 în Bucureşti, iar în 2003 a primit afilierea la organizaţia mondială JCI. În România sunt, în prezent, 265 de membri activi. Misiunea organizaţiei este aceea de a crea oportunităţi de dezvoltare pentru membrii comunităţii în care activează, iar acţiunile şi proiectele iniţiate de aceasta reprezintă o soluţie pentru problemele locale cu care se confruntă societatea: indigenţă, sănătate, educaţie, dependenţa de droguri, dezvoltare personală sau antreprenorială insuficientă.

 

https://www.facebook.com/BusinessPeBicicleta |  www.jcibucuresti.ro

 

Pentru informaţii suplimentare:

Gabriela Udeanu

PR Business pe Bicicleta

Gabriela.udeanu@gmail.com

0721602023

JCI Bucuresti

www.jcibucuresti.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.