LIFE-STYLE & HOBBY, Servicii & Comert & Logistica, Cercetare & Edu & Marketing & Media

Brandul 7card ajunge la o cifră de afaceri de 12 milioane de lei în 2016

Benefit Seven, compania care administrează 7card, a înregistrat, în 2016, o cifră de afaceri de 12 milioane de lei (2,7 milioane de euro), în creștere cu 60% față de valoarea precedentă, potrivit unui comunicat emis miercuri, informeaza Mediafax.

Centrele din afara Bucureștiului au contribuit la creșterea numărului de utilizatori. Benefit Seven, a atras în rețea 223 de centre de fitness și wellness din peste 34 de orașe.

Potrivit datelor transmise de 7card, s-a înregistrat o creștere a numărului de activități sportive sau de recreere alese de utilizatori. Ponderea semnificativă (70%) este în continuare deținută de activitățile de fitness. Activitățile sportive recreative precum escalada, dansurile, yoga, tenis, squash sau relaxarea la piscine, au crescut ca utilizare (30%).

În prezent, 40% din utilizatorii 7card sunt din afara Capitalei, față de doar 16% în 2015. După București, cei mai mulți abonați sunt din Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași. La nivelul anului trecut, valoarea medie a abonamentului 7card a fost de 140 de lei în București, respectiv 90 de lei în restul orașelor din rețea (Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu etc.). Pentru 50% din utilizatorii 7card, angajatorii suportă costul abonamentului. Companiile care oferă preponderant acest beneficiu angajaților activează în sectoare precum: IT, finanțe, automotive, banking, telecom, retail și servicii.

Pentru 2017, planurile Benefit Seven vizează dublarea cifrei de afaceri, la aproximativ 4,5 milioane de euro, a numărului de abonați, la peste 30.000, respectiv creșterea cu 40% a companiilor partenere.

Compania Benefit Seven a fost înființată în 2011 și a introdus în România conceptul de carduri unice cu acces concomitent la mai multe săli de sport și wellness.

În februarie 2016, Sodexo, lider pe piața tichetelor de masă, a tichetelor cadou și soluțiilor de incentivare, a preluat 20% din acțiunile Benefit Seven, companie ce deține 7card.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.