HR & DEZVOLTARE PERSONALA, Auto-Cunoastere & Coaching, CALENDAR EVENIMENTE, Economic & Finante

Noble Manhattan Coaching vine in sprijinul IMM-urilor din Romania cu programul The Alpha Group

Cresterea performantei business-ului este cruciala pentru succesul sustinut.

Transforma-ti afacerea!

 Untitled

Lansare in Bucuresti

Noble Manhattan Coaching cea mai veche scoala de coaching din Europa si cea mai raspandita din lume vine acum in sprijinul IMM-urilor din Romania cu programul The Alpha Group.

The Alpha Group intentioneaza sa adune sub o umbrela internationala manageri si antreprenori din diferite tari care doresc sa-si diferentieze afacerile si sa relationeze intre ei. Programul se bazeaza pe activitatile Grupurilor Alpha care acum sunt in curs de formare si pe teritoriul Romaniei. Grupurile Alpha se vor intalni lunar si se vor concentra pe rezultatele de business  dorite de membrii lor.

Activitatile grupurilor de lucru vor fi coordonate de directorii regionali Alpha Group si vor stimula gandirea strategica, intelepciunea colectiva si ghidarea membrilor spre solutionarea problemelor de business.

 

Ce este The Alpha Group

The Alpha Group a fost creat special pentru antreprenori, executivi si lideri in afaceri. Este ideal pentru executivi seniori, directori, manageri, persoane de decizie. The Alpha Group ofera suport si schimb de experienta de la egal la egal, intr-o maniera unica, orientata catre tine-TAG membru. Acum poti sa faci parte dintr-un grup elitist de executivi experimentati gata sa discute strategii si sa creasca cifra de afaceri.

Ne-am angajat sa iti oferim cele mai bune solutii la nivel global

The Alpha Group aduce impreuna grupuri de antreprenori dinamici pregatiti sa treaca la urmatorul nivel de performanta in afaceri. Prin schimbul de experiențe și analiza în profunzime a situațiilor de afaceri, ședințele de bord lunare, față-în-față, oferă îndrumare și motivație membrilor. Lucrul prin metoda scenariilor cu alți antreprenori talentați, oferă o metodă eficientă de realizare a succesului personal si in afaceri. TAG motivează membrii sa-si consolideze viziunea și să se concentreze pe strategia pe termen lung.

Asiguram succesul personal si al business-ului astfel:

  • Sfaturi personalizate de la o echipa de oameni calificati care se asigura ca afacerea ta beneficiaza de o varietate de sfaturi si nu se bazeaza pe o singura voce care guverneaza.
  • Oportunitatea de a discuta pe modelul brainstorm strategii care au potentialul de a creste cifra de afaceri.
  • Oportunitatea de a te concentra pe strategii si indicatori cheie de performanta, mai putin pe activitatile zilnice.
  • Generarea de idei care sa ajute la cristalizarea propriei viziuni si a afacerii dumneavoastra.

Nu este pentru oamenii cu “inima slaba”

Aceasta nu reprezinta doar “o alta intalnire de networking”!

The Alpha Group foloseste tehnici unice, cu rezultate dovedite, care sa ajute membrii sa domine sectorul lor de piata,  sa obtina performanta si succes.  Astfel ca vei primi provocari dar si suport. Unul dintre factorii critici de success nu este reprezentat doar de numarul de oameni pe care ii intalnesti, dar si cu cine te conectezi si cum acele situatii uneori dificile, iti pot aduce mari oportunitati.

Date de contact:

Bianca Corau

Director Regional The Alpha Group Bucuresti

bianca.corau@the-alpha-group.biz

AlphaGroup

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.