INTERNATIONAL, Human Resources, Training & Team-Building, Auto-Cunoastere & Coaching, Nutritie & Sanatate

Dentons numește șef pe „MINDFULNESS” pentru a stimula bunăstarea angajaților

Firma internațională Dentons a numit un „ofițer șef de mindfulness” (tradus relativ drept „atenție” sau „constiință plenară”) care să învețe personalul despre stressul pe termen lung, perfecționism și pericolele multi-tasking-ului, conform The Law Society Gazette.

Sursa: Mindful.org

În noul ei rol, Karina Furga-Dabrowska își va derula programul de formare „NextMind”, care susține că dezvoltă inteligența emoțională prin „meditația obișnuită”. Furga-Dabrowska, partener la firmă din 2008, a proiectat programul cu Kalapa Leadership Academy, un expert în bunăstare.

Pe parcursul celor două luni, participanții vor învăța cum să reducă stressul, să-și îmbunătățească starea de bine și să-și dezvolte empatia și conștientizarea de sine. Tehnicile vor include meditația prin respirație, meditația prin mers, meditația cu numărare și „mișcarea atentă”. Cursul va include, de asemenea, exerciții pe care solicitanții le pot face înainte de întâlniri sau când răspund la e-mailuri.

NextMind a fost testat anul trecut în birourile europene Dentons și participanții s-au arătat a fi mai puțin stresați și au remarcat îmbunătățiri ale bunăstării lor sociale și emoționale.

Furga-Dabrowska a spus: „Cercetările neurologice științifice arată că practica obișnuită de mindfulness îmbunătățește rezistența, comunicarea, productivitatea și bunăstarea, care nu sunt numai benefice pentru oamenii noștri, ci și pentru profit.”

Dentons susține că este prima firmă de avocatură la nivel mondial care a creat un rol de mindfulness și se va alătura celor de la Google și IBM.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.