HR & DEZVOLTARE PERSONALA, Leadership, Soft-Skills

11even Experiences – Seria evenimentelor in perioada 7 – 30 mai 2014

11even_roEvenimentele locale 11even Experiences 2014 se vor desfăşura în perioada 7 – 30 mai având ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life. Cele 11 evenimente vor avea loc după următoarea agendă: 7 mai – Bacău, 9 mai – Suceava, 12 mai – Timișoara, 13 mai – Constanța, 14 mai – Craiova, 15 mai – Ploiești și Cluj-Napoca, 16 mai – Sibiu, 22 mai – București, 29 mai – Brașov şi 30 mai – Oradea.

În cadrul secțiunii Humanizing Work, am invitat atât traineri deosebiți cât și antreprenori și manageri din domenii variate care vor transpune propria experiență referitoare la ce înseamnă un loc de muncă „umanizat”. În cadrul secțiunii Bringing joy in life, invitații ne vor povesti despre cât de importantă a fost și este în continuare viziunea în viața lor, precum şi echilibrul sau grupul de oameni cu care te înconjori în această călătorie.

 

„Suntem entuziasmaţi că putem aduce din nou bucurie, curaj, speranță și idei frumoase celor care vor participa şi anul acesta la 11even Experiences. Invitați cu povești de excepţie, multe surpize în fiecare oraș și aplauze la scenă deschisă – sperăm să fie ingredientele definitorii pentru evenimentele din acest an, de care se ocupă o echipă extraordinară de coordonatori locali”  – Ovidiu Neamțu, fondator al Asociației 11even.

MihaelaTatu_11even11even Experiences este un program susținut anul acesta, la nivel naţional, de DPD România și Fundația Post-Privatizare. Ne bucurăm de susţinere din partea acestora, însă şi de speakerii aleşi să reprezinte cei doi sponsori: Alin Gherman, director comercial DPD România, Lucian Aldescu, CEO al aceleiaşi companii şi Peter Barta, CEO Fundaţia Post-Privatizare vor fi alături de 11even.

Aflată pentru a doua oară ca speaker la evenimentul din Braşov, Mihaela Tatu ne va împărtăşi anul acesta experienţa sa de viaţă şi încrederea pe care o are în tânăra generaţie, în cele 11 minute ale discursului său, intitulat “Eşti ceea ce alegi să fii!”.

 

 

 

Leonard Doroftei este renumit pentru titlul de Campion Mondial la Box, versiunea  WBA, în prezent fiind preşedinteleDoroftei11even

Federaţiei Române de Box şi proprietarul Doroftei Pub din Ploieşti, însă o mare parte din timpul său este dedicată şi implicării în mai multe cauze sociale şi comunitare. Fanii acestuia, şi nu doar ei, vor avea ocazia să-i asculte discursul la evenimentul 11even Experiences din Ploieşti.

 

 

 

ConstantinChiriac_11evenTeatrul Naţional “Radu Stanca” şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu sunt două proiecte de suflet şi două vise împlinite pentru Constantin Chiriac, Ambasadorul Onorific al Turismului românesc. Avem onoarea de a-l avea pe unul dintre cei mai buni manageri de teatru din Europa alături de noi, la evenimentul 11even Experiences din Sibiu.

Ediţia din acest an beneficiază de prezența a câte 11 oameni cu experiențe de viață deosebite, care vor fi împărtășite pentru publicul prezent la cele 11 evenimente din cele 11 oraşe propuse.

Participarea la evenimentele 11even Experiences se face pe bază de bilet. Prețul acestora oscilează între 30 și 100 de lei, în funcție de oraș și de tipul de pachet selectat (educativ, standard sau premium). Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul www.elevenevents.ro sau în anumite locaţii partener din fiecare oraș unde va avea loc un eveniment 11even Experiences. Informații suplimentare, poze și înregistrări video ale ediţiilor precedente regăsiți și pe pagina de Facebook 11even events: https://www.facebook.com/11evenEvents.

Şi în acest an suntem susţinuţi de o serie de parteneri media naţionali precum: EconomicZoom.ro, Efin.ro, Arhipelago.com, Careeradvisor.ro, Portal HR şi România Pozitivă.

 

 

Despre Asociaţia 11even

Suntem preocupaţi în a dezvolta activităţi prin care să încurajăm creşterea personală a membrilor comunităţilor în care acţionăm. Prin programele pe care le implementăm acţionăm în arii diverse:- dezvoltare personală, leadership, sport, sănătate, cultură etc. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea unor comunităţi în care să creştem şi să ne bucurăm împreună.

Programele noastre principale sunt: Seria 11even events, Seria de evenimente Bucurie în mişcare/Family Olympics, tabăra de vară Creatori de viitor, Programul “O poză împlineşte vise”.

Toate programele Asociaţiei 11even sunt construite ca platforme de strângere de fonduri şi de susţinere a unor programe comunitare. Ne implicăm cu precădere în programe ce susţin educaţia, sănătatea sau sportul.

 

Mai multe informaţii despre programele Asociaţiei 11even vă stau la dispoziţie la adresa www.elevenevents.ro.

 

Contact:

Cosmina Vescan – Coordonator Naţional 11even Experiences

cosmina@11even.ro

www.elevenevents.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.