CALENDAR EVENIMENTE, Economic & Finante

JCI Prahova organizează evenimentul de business networking „CONNECT – Bringing Business Together”

JCI Prahova organizează „CONNECT – Bringing Business Together”, eveniment ce va reuni 40 de antreprenori și reprezentanți ai companiilor din Prahova și nu numai, într-un concept inovator de business networking. CONNECT este mediul propice pentru ca participanții să se cunoască și pentru a descoperi cum pot colabora pentru dezvoltarea propriilor afaceri.

be_betterTotodată la eveniment vor participa și reprezentanți ai mediului universitar din Ploiești, astfel încât companiile și antreprenorii să se poate conecta la resursele pe care mediul academic le poate oferi, și invers.

CONNECT – Bringing Business Together va avea loc pe 11 decembrie 2013, începând cu ora 16.30, la Vigo Grand Hotel – Bd. Independeței, nr. 28, Ploiești, iar participarea se face prin înscriere pe site-ul connect.jciprahova.ro.

Evenimentul marca JCI Prahova se află la a doua ediție și vine cu un concept inovator de business networking. CONNECT se va desfașura în două etape: în prima parte firmele și antreprenorii participanți vor avea la dispoziție un timp prestabilit pentru a–și prezenta compania, produsele și serviciile, în timp ce a doua parte va consta într-o sesiune de networking informal în care participanții vor avea ocazia să schimbe cărți de vizită și să înțeleagă în ce masură vor putea colabora  unii cu ceilalți în viitor.

Cei interesați să participe la CONNECT – Bringing Business Together se pot înscrie online pe site-ul dedicat evenimentului: connect.jciprahova.ro alegând unul dintre cele trei pachete oferite, în limita locurilor disponibile.

 

 

JCI Prahova este o organizație non-profit, adresată tinerilor antreprenori, lideri și profesioniști din Prahova, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani.

JCI – Junior Chamber International – este unul dintre cele mai importante ONG-uri din lume, având peste 115 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 membri, cu filiale în peste 6.000 comunităţi locale de pe tot globul. Fiecare membru JCI împărtăşeşte covingerea potrivit căreia, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi înşine mai buni. Căutăm soluţii pentru problemele din comunităţile noastre, croite pe baza caracteristicilor acestora, pentru a construi o lume mai bună şi creând astfel impact global.

 

 

Persoane de contact:

Florin Ioniță – Înscrieri eveniment

Tel: 0723.244.305

 

Rodica Buliga – Relații cu presa

Tel : 0762.758.552

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.