CALENDAR EVENIMENTE, Economic & Finante

ICEEfest aduce la Bucuresti playeri majori ai industriei de digital advertising din intreaga lume

images (6)ICEEfest 2013 se anunta un „must-go event” pentru oamenii de advertising si comunicare din Romania, pe langa brandurile si companiile din industria online anul acesta fiind prezenti invitati din agentii de creatie, comunicare si publicitate care fac evenimentul sa fie cel mai important de pana acum.

Astfel, printre speakerii confirmati pentru evenimentul din 6 si 7 iunie de la Bucuresti se numara:Tom Eslinger,Geoffrey Hantson, Gideon Amichay,Steve Vranakis,Carlo Cavallone,Martin Talks,Martin Brooks ,Chris Clarke .

Agenda evenimentului anunţă, atât pentru prima zi, 6 iunie, cât şi pentru a doua zi, 7 iunie, un festival major care va aduna în jur de 2.500 de participanţi în cele două sali de conferinţe şi alte două spaţii VIP, la care se vor adauga zonele dedicate expoziţiei de tehnologie şi evenimentele colaterale din zona de entertainment.

Festivalul este organizat de Thinkdigital Romania în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft – prin Internet Explorer 10 şi Windows 8 – şi se va desfăşura în zilele de 6 şi 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Shopping City.

Pretul unui bilet porneste de la 90 euro (valabil pentru o singura zi), iar pentru ambele zile biletul ajunge la suma de 150 de euro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.