CALENDAR EVENIMENTE

Calendarul săptămânii 9 – 15 septembrie 2013

Zemanta Related Posts Thumbnail

 

Economic Zoom va tine la curent cu principalele evenimente de business, culturale si sportive ale saptamanii 9 – 15 septembrie 2013:

 

 

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Radisson. Ziarul Financiar organizeaza aceasta conferinta pentru a aduce la masa discutiilor factori de decizie, antreprenori, manageri de companii din domeniul agriculturii, o piata unde anual se fac afaceri de peste 15 miliarde de euro. Recolta anului 2013 se prefigureaza drept una record, insa preturile in scadere afecteaza profiturile fermierilor. Culturile „vedeta” ale sezonului urmator, asteptarile privind piata si preturile, ce sistem de subventionare si ce linii de finantare vor aduce noul exercitiu financiar al Uniunii Europene in intervalul 2014-2020, toate vor fi dezbatute in cadrul conferintei.  Pentru detalii privind participarea accesati link-ul aici.

 

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Intercontinental. Revista de business in limba engleza The Diplomat Bucharest organizeaza a treia editie a Forumului, conferinta care aduce impreuna factori de decizie, antreprenori, producatori de echipamente din agricultura, banci si fonduri de investitii interesate de domeniu.

 

 

Locatie: Arena Nationala  Marti de la ora 21.00 se va disputa meciul Romania – Turcia, in cadrul grupei de calificare pentru Campionatul Mondial de Fotbal – Brazilia 2014

 

 

Locatie: Bucuresti, Palatul Parlamentului. De marti pana vineri sunt deschise portile Targului International de Echipamente Electrice si Automatizari, care reuneste producatori si importatori de referinta ai pietei. Echipamentele de automatizari, cele electrice, productie, transport si distributie, motoarele si generatoarele electrice, transformatoarele si toate celelalte categorii mergand pana la electronica industriala sunt reprezentate in cadrul targului.

 

 

Locatie Bucuresti, Hotel Pullman – ora 9.30. Ziarul Bursa organizeaza evenimentul „Strategia de relansare a pietei de capital”, propunand spre dezbatere modalitati de atragere a disponibilitatilor financiare din economie catre piata de capital, cresterea lichiditatii si impactul programului de listari ale companiilor de stat. Reprezentanti ai societatilor de servicii de investitii financiare, fonduri de investitii, consultanti, reprezentanti ai autoritatilor statului vor participa in dialogul propus de publicatia Bursa.

 

 

Locatie – Mamaia. Domnii ministri Daniel Chitoiu (Finante), Varujan Vosganian (Economie) si Eugen Teodorovici (Fonduri Europene) sunt invitati in cadrul evenimentului pentru a aborda noi perspective financiare, fiscale si economice pe cele 3 planuri reprezentate de Ministerele pe care le conduc.

 

 

Locatie – Bucuresti, Gradina Uranus. Asociatia Culturala Metropolis organizeaza a 3-a editie a Balkanik Festival, eveniment la care au confirmat prezenta cel putin 5 trupe de referinta: Fanfare Ciocarlia (Romania), Kottarashky & The Rain Dogs (Bulgaria), Taraf de Haidouks (Romania), Mitsoura (Ungaria) si Kal (Serbia).   

 

 

Festivalul Enescu continua si in aceasta saptamana, propunand alte reprezentatii ale marilor orchestre, intre care amintim: Wiener Akademie, Orchestra Operei Nationale Bucuresti, Orchestra Filarmonicii George Enescu, Orchestre National d’Ile-de-France. Program zilnic este disponibil pe site-ul evenimentului.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.