CALENDAR EVENIMENTE, LifeStyle, Economic & Finante, Cultural

Calendarul 4 – 10 noiembrie: Venture Connect, GPeC – evenimentul anului in eCommerce, Conferinta Anului Viitor si Microsoft Summit, intre atractiile saptamanii

Zemanta Related Posts ThumbnailEconomicZoom a selectat evenimentele cheie din business, HR & Training, lifestyle si cultural pentru saptamana care tocmai a inceput:

 

Locatie: Bucuresti, TechHub, ora 10.30. Comunitatea TechHub creeaza un mediu dinamic propice accelerarii startup-urilor din domeniul tehnologiei, IT si online-ului. Luni, timp de 6 ore va fi invitat Rumen Iliev, partener in LunchHub , iar 10 echipe vor avea ocazia unor discutii intensive de cate 30 de minute, care sa-i sprijine in business-urile lor specifice.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel  Athenee Palace Hilton, ora 18.30. Ziarul Financiar in parteneriat cu PwC Romania, BCR si Enterprise Investors incheie seria de 3 evenimente dedicate premierii adevaratilor campioni in business-ul romanesc cu editia de la Bucuresti. Dupa Trasilvania si Moldova, acum este randul Sudului tarii sa descopere antreprenorii din spatele celor mai dinamice companii din Romania, cei care au reusit sa dezvolte afaceri si sa creeze locuri de munca. Participarea se face numai pe baza de invitatie.

 

Locatie: Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, ora 9. Conferinta anului in eCommerce reuneste principalii actori din domeniu in cadrul dezbaterilor desfasurate pe parcursul zilei, urmand ca seara, incepand cu ora 19 sa se acorde Premiile eCommerce in cadrul Festivitatii GPeC2013.

 

Locatie: Bucuresti, Grand Cinema Digiplex, ora 9.30. Inceput in 2010 drept prima initiativa de pitching pentru comunitatea locala din IT, online si tehnologie, Venture Connect se reuneste marti la Grand Cinema Baneasa. Conceptul initial a fost extins la o intreaga platforma de sprijin pentru antreprenorii din domeniu, trecandu-se peste stadiul de match-making antreprenor-investitor. Pe langa intalnirile bi-anuale, cea de toamna fiind saptamana aceasta, Venture Connect asigura diverse programe de mentorat si accesul la o comunitate digitala de business-angels.

Pana in prezent, prin intermediul Venture Connect s-au realizat doua investitii semnificative: in 2011 proiectul tjobs.ro (platforma de recrutare online) a atras finantare din partea lui Andreas Cser, Alexis Bonte si Fundatia Post-Privatizarea, iar Bittnet Systems, lider de piata in network training in Romania, a anuntat primirea unei investitii din partea lui Razvan Capatina, business-angel roman.

 

Locatie: Bucuresti, ora 9 – recomandam vizualizarea link-ului de mai sus pentru confirmarea locatiei. Revista Business Review organizeaza a 4-a editie a conferintei „Focus on Telecom”, dupa ce anul 2013 a stat sub semnul a doua evenimente cruciale pentru piata de telecom: primul a fost desemnarea licentelor de operare pentru urmatorii 15 ani, ceea ce permite operatorilor o predictibilitate a investitiilor, iar al doilea faptul ca Romania este intre primele tari europene unde s-au lansat serviciile 4G. Evenimentul isi propune sa raspunda intrebarilor privind viitorul pentru telecom in Romania.

 

Locatie: Bucuresti, Crowne Plaza, ora 15. Marti incepand cu ora 15 si miercuri incepand cu ora 9 se desfasoara Romanian Gas Forum, eveniment conceput pentru executivii companiilor din petrol si gaze, consultanti, companii nationale, reprezentanti ai Guvernului, Autoritati de reglementare. Forumul se axeaza pe o analiza detaliata a pietei regionale si nationale in domeniul gazelor naturale, a activitatii jucatorilor majori si a trendurilor in industrie.

 

Locatie: Bucuresti, The Hub Bucharest, ora 10.30. Max Oliva este invitatul de marti de la The Hub, pentru a vorbi participantilor la Workshop despre crearea ecosistemelor educationale. Cum poti construi o institutie educationala din nimic, institutie care sa instruiasca oamenii schimbarii, oferindu-le uneltele inovatiei sociale, antreprenoriatului si leadershipului? Max Oliva este Director al TeamLabs si co-fondator al Hub Madrid. In cadrul seminarului vei invata despre ingredientele de baza ale unui start-up in educatie, care sunt deciziile strategice care trebuie luate si despre importanta partenerilor cheie.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel JW Marriott, ora 9.30. La inceputul acestui an s-a stabilit ca, pana la finalul anului 2013, Romania va avea o noua strategie energetica. In conditiile in care proiectul Nabucco a picat, dar Marea Neagra poate fi un nou punct de plecare, in perspectiva modificarii redeventelor percepute de catre statului roman in anii urmatori, conturarea directiilor de strategie este critica la acest moment. Cat de oportune sunt investitiile in hidrocentrala Tarnita Lapustesti sau in reactoarele 3 si 4 in conditiile in care consumul intern de energie este in scadere, toate acestea sunt intrebari la care se va cauta raspuns in cadrul evenimentului.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Intercontinental, ora 9. HR Manager avand suportul Revistei Cariere, organizeaza Conferinta avand drept tema Evaluarea si recompensa performantei in organizatii. Odata ce presiunea asupra departamentelor de vanzari din companii a crescut constant in ultimii ani, targetul a urcat, iar criteriile de performanta sunt tot mai severe, motivarea si responsabilizarea oamenilor a devenit o prioritate in orice business. Conferinta propune subiecte cruciale pentru o buna relatie intre top management, HR si angajati: criterii de evaluare – aspecte juridice esentiale, criterii de recompensare, beneficii extrasalariale si proiectarea strategiilor de Comp & Ben.

 

Locatie: Bucuresti, Fratelli Studios, ora 9.30. Personalitati cunoscute vin la eveniment pentru a impartasi viziunea lor despre anul urmator, astfel incat participantii sa-si contureze imaginea despre cum poate arata anul 2014 pentru Romania. 40 de invitati vor avea cate 15 minute fiecare pentru a spune ce cred ca se va intampla in Romania anului viitor si sa-si argumenteze parerea. Cele mai bune, cele mai atractive pareri vor fi votate online pe parcursul lui 2014, urmand ca la finalul anului viitor sa se acorde un Mare Premiu. Cativa dintre invitatii confirmati se regasesc aici 

Locatie: Bucuresti, Willbrook Platinum Business & Convention Center, ora 9.30. Microsoft Summit reuneste la Bucuresti, pe parcursul a doua zile, specialisti internationali si locali care pot oferi indicii si tendinte privind dezvoltarea IT&C-ului in Romania. Economia digitala – transformarea industriei IT&C, Cloud-ul, „Noua Era” a aplicatiilor si device-urilor, constructia scenariilor de business cu ajutorul aplicatiilor precum si multe alte teme vor fi aduse in fata participantilor la Summit.

 

Locatie: Bucuresti, Crystal Palace Ballroom, ora 19. Asociatia Romana de Logistica organizeaza conferinta reper pentru industria de logistica. Evenimentul se deruleaza incepand cu seara de miercuri, cand la orele 19 are loc decernarea premiilor ARILOG Logistics & Supply Chain, iar joi pe 7 noiembrie de la ora 9 sunt programate lucrarile Conferintei. In ziua de vineri se va efectua o vizita la o structura logistica.

 

Locatie: Cluj Arena, ora 20. Pandurii Targu Jiu sustine a patra partida din grupele Europa League, intalnind pe Arena din Cluj pe italienii de la ACF Fiorentina, cea mai puternica echipa din grupa. Cu sanse reduse pentru calificarea in etapa superioara, Pandurii promit un meci atractiv pentru sustinatorii care vor merge la stadion.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Hilton, ora 9. Euro Best Team il are vineri invitat pe Niels Schneker, pentru a sustine un Workshop pentru antreprenori si oameni de business care cauta solutii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor si maximizarea profiturilor, in conditii de instabilitate economica si financiara. Seminarul propune strategii de leadership financiar pentru ca managerul sa faca fata in mod pragmatic, dar si creativ, unor situatii dificile in care trebuie sa decida soarta companiei si a angajatilor ei.

 

Locatie: Bucuresti, Auditorium Pallady, str Th. Pallady, ora 9. Speakerii acestei editii a evenimentului independent TEDx organizat la Bucuresti sunt, intre altii: Lucian Despoiu, Grigore Lese, Vlad Andrei, Karina Hollekim, KOTKI visuals, George Popescu Yana, Buhrer Tavanier.

 

Evenimentele culturale relevante ale saptamanii curente: Festivalul International de Teatru Independent si Festivalul International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e frumoasa” 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.