CALENDAR EVENIMENTE, LifeStyle, Economic & Finante, Cultural

Calendarul 25 noiembrie – 1 decembrie: Galele Wall-street.ro si Ziarul Financiar si doua conferinte pe sistemul financiar-bancar la BNR, intre atractiile saptamanii.

evenimente-300x169111111EconomicZoom va prezinta evenimentele cheie din business, HR & Training si cultural pentru saptamana curenta:

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton, ora 9. Business Review organizeaza a 4-a editie a „Focus on Telecom”, conferinta propunandu-si sa raspunda la ce va aduce viitorul, cum tehnologia impacteaza mediul de business si care sunt principalele evolutii din IT si Telecom. Reprezentanti de marca ai jucatorilor de top din piata vor oferi perspectiva si predictiile lor.

 

  • Luni (25 noiembrie) Business & Antreprenoriat – Gala Wall-street.ro „Premiantii generatiei tale”

Locatie: Bucuresti, Hotel Howard Johnson, ora 19. Wall-street.ro premiaza eficienta in afaceri in 2013 intr-un eveniment in premiera pentru Romania – o punte de legatura intre doua generatii de business, anii’90 si noua generatie. Se vor acorda cate doua premii pentru fiecare din cele 10 categorii, intre care Antreprenorul anului 2013, Tranzactia anului, Cea mai activa companie romaneasca in strainatate, Managerul anului, Cartea de economie a anului, Economistul anului. Acces pe baza de invitatie.

 

Locatie, Bucuresti, sediul HART, ora 16. Compania de consultanta in resurse umane HART organizeaza in fiecare marti si joi dupa-amiaza, workshop-uri de dezvoltare a inteligentei emotionale pornind de la cele 6 componente masurate de raportul Hogan EQ: autoconstientizarea emotionala, detectarea emotiilor celorlalti, auto-reglarea emotiilor, influentarea, exprimarea emotiilor si empatia. Fiecare atelier este axat pe una din cele 6 componente.

 

Locatie: Bucuresti, Sala Radio, ora 19. In seara de marti, concertul „Pelerini in tara nimanui” este un regal al muzicii si al poeziei, sustinut de maestrul Tudor Gheorghe. Prin acest spectacol, poeziile lui Grigore Vieru si ale lui Mircea Micu sunt transpuse in muzica.

 

Locatie: Bucuresti, Arena Nationala, ora 21.45. Steaua disputa ultima partida pe teren propriu in aceasta toamna din grupele Ligii Campionilor, un rezultat bun marti seara dandu-i sansa in continuare la o primavara in Europa League.

 

Locatie: Bucuresti, Banca Nationala a Romaniei, ora 9.30. Mediafax organizeaza la Banca Nationala a Romaniei o dezbatere pe tema perspectivei sectorului bancar in particular, a sectorului financiar in general. 4 Presedinti de banci locale, Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti, conducatori ai unor fonduri de pensii si mutuale, reprezentanti ai BNR si ASF participa la aceasta discutie extinsa catre economia Romaniei si oportunitatile sale in 2014.

 

Locatie: Bucuresti, Ramada Majestic Hotel, ora 9.30. A doua editie a conferintei Brand Activation Strategy isi propune sa aduca in discutie felul in care un brand creeaza o legatura pe termen lung cu consumatorii finali, prin experiente memorabile si platforme de comunicare coerente. Pe parcursul celor doua zile speakerii se vor axa pe urmatoarele subiecte: activitatea de brand – imagine sau vanzari, modalitati de targetare, tipuri de studii de piata, campanii de activare de succes, mijloace de masurare a rezultatelor si multe altele.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Intercontinental, ora 9.30. Proiectul „Impreuna pentru integritate, responsabilitate sociala si dezvoltare sustenabila” dezvoltat de Transparency International Romania, GDSI Ireland si Softwin Romania este in al 3-lea an de desfasurare. Conferinta „Business Integrity” va fi prilejul lansarii Pactului pentru Integritate si Transparenta in Business in Romania, document rezultat a urmare a consultarii principalelor companii din tara noastra. Pe parcursul celor 3 zile, la eveniment participa reprezentanti ai Guvernului, ai societatii civile, personalitati din mediul academic, reprezentanti ai mediului bancar si multi altii.

 

Locatie: Bucuresti, sediul BeMore, ora 10. Atelierul propus de cei de la BeMore este organizat sub forma unui studiu de caz care cere implicarea participantilor, imaginand ca un antreprenor – Andrei, se confrunta cu dificultatile unei echipe de 10 oameni cu personalitati diferite. Workshop-ul este recomandabil tinerilor ambitiosi, cu o experienta de minim 2 ani in antreprenoriat.

 

Locatie: Bucuresti, Restaurant Elisabeta, ora 9.15. HART Consulting, in parteneriat cu Adina Bigas, ASEBUSS si EXEC-EDU au derulat o cercetare privind diversitatea de gen, asa cum apare ea in mediul de business si, cu precadere, in cadrul echipelor de conducere din companii. Rezultatele reprezinta prilejul de a organiza aceasta dezbatere, concentrata pe cateva teme: stereotipuri si perceptii sociale, leadership masculin vs leadership feminin – o perspectiva bazata pe cercetarea diferentelor si complementaritatilor dintre barbati si femei, practicile organizationale in legatura cu diversitatea de gen.

 

  • Miercuri (27 noiembrie) Business & Antreprenoriat – Gala ZF 15 ani

Locatie: Bucuresti, JW Marriott Hotel, ora 19. Ziarul Financiar marcheaza 15 ani de la aparitia sa prin evenimentul de Gala de miercuri seara. Cotidianul de business va premia cele mai valoroase companii din Romania, iar aplauzele le vor primi oamenii de afaceri care au reusti sa continue constructia unor companii puternice, coerente, profitabile. Noua editie Top 100 cele mai valoroase companii va fi inmanata participantilor. Oaspetii de seama ai Galei sunt Guvernatorul Mugur Isarescu si Seful FMI din anii 1997 – 2000, Michel Camdessus. Acces pe baza de invitatie.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Cismigiu, ora 10. Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR) organizeaza aceasta conferinta care isi propune sa contribuie la dezvoltarea unui dialog direct intre tineri si reprezentanti ai mediului guvernamental si neguvernamental in vederea stimularii participarii economice a celor dintai. Sesiunea panel va fi urmata de workshopuri tematice, iar rezultatul va lua forma unor propuneri privind finantarea programelor dedicate tinerilor in perioada programatica 2014 – 2020.

 

Locatie: Bucuresti, Ramada Bucharest Parc Hotel, ora 9.30. Conferinta reuneste la Bucuresti speakeri romani si invitati straini, antreprenori, manageri, reprezentanti ai autoritatilor publice, ai Comisiei Europene si ai unor companii relevante din Romania, Bulgaria, Italia, Austria, Germania, Marea Britanie. Conferinta si discutiile tip panel axate pe dezvoltarea clusterelor de business, pe dezvoltarea competitivitati

 

Locatie: Bucuresti, ora 9.30. (pentru locatia exacta recomandam contactarea organizatorilor). Coordonatorul Axei pentru Cooperare UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) organizeaza impreuna cu Asociatia Oraselor din Austria conferinta de fondare a Platformei Urbane Dunarene. Evenimentul natinal preliminar are loc la Bucuresti in 28 noiembrie, conceput drept Conferinta de Transfer de Bune Practici, la care acorda sprijin Academia Romana, Institutul Bancar Roman, Universitatea Europei de Sud-Est „Lumina” si Catedra Internationala Onorifica „Jean Bart”. Scopul reuniunii este armonizarea pozitiei participantilor pentru adoptarea unui set de criterii comune privind bancabilizarea proiectelor de investitii specifice zonei Dunarii.

 

Locatie: Bucuresti, Camera de Comert si Industrie, ora 10. Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza, ca in fiecare sfarsit de an, Gala Topului National al Firmelor, ajunsa acum la editia XX. Camera Nationala va premia firmele situate pe locul intai la fiecare domeniu major de activitate conform codurilor CAEN.

 

Locatie: Craiova, Hotel Golden House, ora 9. DoingBusiness.ro organizeaza la Craiova conferinta axata pe oportunitatile din sfera IMM-urilor, punand fata in fata mediul de afaceri din regiunea de Sud-Vest cu oameni din banci, companii de asset management, Bursa de Valori Bucuresti, case de insolventa, consultanti fiscali si de management. Evenimentul este structurat in doua paneluri, unul dedicat alternativelor de finantare pentru IMM-uri, iar al doilea consultantei fiscale si financiare pentru IMM-uri.

 

Locatie: Bucuresti, The HUB, ora 9. Colin Lovering, fondator al Achieve International sustine la Bucuresti, in organizarea celor de la LeadersHub, un training pe dezvoltarea abilitatilor personale in toate aspectele care tin de vanzari. Vor fi dezvaluite tips & tricks care aduc un impact semnificativ in indeplinirea tintelor de business. Programul are prevazute doua zile, 28 noiembrie si 12 decembrie, intervalul dintre acestea fiind destinat aplicarii celor invatate in prima zi.

 

Locatie: Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, ora 10. Bruno Medicina, Extreme Trainer de nivel international, antreneaza participantii dornici sa-si depaseasca propriile limite si sa intre in „starea de flux”. Bruno spune ca „atunci cand suntem relaxati, focalizati si determinati, intram intr-o stare mentala in care succesul este inevitabil”.    Sesiunea de joi este considerata cea mai nonconformista conferinta a anului.

 

Locatie: Paraul Rece, intreaga zi. A sasea editie a taberei de social media marketing din Romania se desfasoara in partea a doua a saptamanii, la Paraul Rece. Care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi, raspunsuri la acestea se vor afla in cadrul workshopurilor, conferintelor, trainingurilor si al networkingului de pe parcursul celor 4 zile.

 

Locatie: Bucuresti, Banca Nationala a Romaniei, ora 9.30. Ziarul Bursa organizeaza la sediul BNR a treia editie a Conferintei „Rolul bancilor in restructurarea companiilor”. Din agenda conferintei: impactul masurilor fiscale pentru 2014 asupra mediului de afaceri, cum crestem increderea companiilor si a sistemului bancar, sectoarele tinta pentru finantare, cum crestem finantarea companiilor, insolventa companiilor si efectele asupra sistemului bancar.

 

Locatie: Bucuresti, House of Parties – Piata Presei Libere, ora 18. Festivalul „Presa de Rock Bun” este la prima editie si isi propune sa adune pe scena cele mai iubite trupe ale momentului, trupe devenite clasice dar si newcomers. Evenimentul incepe vineri seara si continua sambata pana catre miezul noptii.

 

Locatie: Bucuresti, Camera Americana de Comert, ora 9. Sambata are loc al cincilea Atelier pentru Antreprenoriat din seria organizata de Romanian Business Leaders. Tema propusa pentru acest weekend este “Planul de afaceri” si este sustinuta de Bogdan Tudor (CEO Class IT Outsourcing) impreuna cu invitatii sai – Dragos Anastasiu (General Manager Eurolines) si Codrut Nicolau (Retail Strategy Unicredit Tiriac Bank). Din doua in doua saptamani, unul sau mai multi antreprenori cu experienta conduc un astfel de training pentru participantii in program.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Capital Plaza, ora 10. Centrul de dezvoltare personala Body Mind Spirit, impreuna cu MH Media Solution organizeaza Conferinta Internationala „Forever Young” avand drept baza cresterea pietei de anti-aging din Romania. Evenimentul aduce in fata participantilor ultimele cercetari referitoare la imbatranire, avand drept invitati specialisti in nutritie, wellness, medicina naturista sau coaching.

 

Duminica, 1 Decembrie, sunt organizate mai multe manifestari si evenimente cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.