CALENDAR EVENIMENTE, LifeStyle, Economic & Finante, Cultural

Calendarul 23 – 29 septembrie: Daniel Goleman, ZF Pharma Summit, „Antreprenor caut finantare” si Cluj Business Days pe agenda saptamanii. Ploiesti si Sinaia propun evenimente culturale

Zemanta Related Posts ThumbnailEconomicZoom a selectat evenimentele de interes pentru saptamana care tocmai a inceput:

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Pullman, ora 9.30. Schimbarile recente din sistemul sanitar – prescriptia electronica obligatorie, coplata, precum si strategia abordata de jucatorii privati in perioada urmatoare sunt intre subiectele celor doua zile de Summit.

 

  • Luni (23 septembrie) Business – Conferinta „Depasirea problemelor economice, experientele Suediei si Turciei: o sursa de inspiratie pentru Romania?”. 

Locatie: Banca Nationala a Romaniei, ora 10.30. Reprezentanti ai Ambasadelor Suediei si Turciei, economisti, bancheri, se alatura reprezentantilor BNR in dezbaterea privind modelele de crestere si masura in care acestea pot deveni sursa de inspiratie pentru economia noastra. Accesul se face pe baza de invitatie, in urma contactarii Departamentului de Comunicare al Bancii Nationale a Romaniei.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Pullman – sala Viena, ora 9.30. Liberalizarea pietei energiei si efectele asupra economiei, abordarea privind exploatare resurselor, listarile companiilor energetice, noul nivel al redeventelor sunt pe lista dezbaterii la care vor participa reprezentanti ai Ministerului Economiei, ai Departamentului pentru Energie, ANRE si alti specialisti in domeniu.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Radisson Blu, ora 9.30. In cele 3 zile, Mediafax propune trei dezbateri pe trei teme diferite, prima fiind dedicata IMM-urilor, marti. Conferinta pe tema Intreprinderilor Mici si Mijlocii a ajuns la a saptea editie si isi propune intermedierea relatiei intre autoritati si cei din domeniul IMM-urilor. Accesarea de fonduri europene, schema de minimis, rolul bancilor, propuneri ale mediului de afaceri pentru cadrul financiar 2014 – 2020, povesti de succes ale antreprenorilor romani sunt intre subiectele tratate in cadrul dezbaterii. Celelalte doua evenimente sunt axate pe Procesarea documentelor in institutiile financiare (locatie Hotel Intercontinental, miercuri), respectiv pe Agricultura  (joi).

 

Locatie: Bucuresti. Cu sprijinul US Commercial Service, al Ambasadei SUA si al Universitatii Politehnice Bucuresti, evenimentul se doreste a facilita accesul la finantare si la mentorat pentru antreprenorii din domeniul IT, din partea potentialilor parteneri, investitori.

 

Locatie: Bucuresti, Palatul Parlamentului. Parintele Inteligentei Emotionale vine in Romania, pentru a dezvalui din secretele marilor leaderi in lucrul acestora prin intermediul emotiilor, Despre leader in calitatea lui de ghid emotional al grupului, despre leadership inspirant, toate in cadrul conferintei de miercuri.

 

Locatie: Cluj, Grand Hotel Italia, ora 9. Conferinte, workshop-uri, mese rotunde, networking pentru antreprenori si start-up-uri, toate reunite sub umbrela Cluj Business Days. Intre speakeri amintim ii pe Ilinca Paun (Colliers), Felix Daniliuc (Raiffeisen Leasing), Marius Ghenea (Business Angel), Dragos Anastasiu (Eurolines) si multi altii.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Howard Johnson, Sala Platinum, ora 9. Editia a 3-a a Conferintei reuneste peste 100 de antreprenori si reprezentanti ai institutiilor financiare – Bursa de Valori Bucuresti, fonduri de Private Equity, banci, companii de consultanta, care dezbat privind cele mai bune solutii de finantare pentru afaceri.

 

Locatie: Bucuresti, Clubul Diplomatic, ora 9. Seniorii in marketing, comunicare si strategie sunt prezenti la eveniment, aducand in discutie una din cele mai eficiente tactici de atragere a atentiei consumatorilor: „Guerilla Marketing” – neconventional si low-cost.

 

Locatie: Bucuresti, Romexpo, Pavilion C3. Targul de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala propune descoperirea ultimelor tendinte in echipamente, aparate, gadget-uri in materie, antrenamente cu traineri din Romania si din strainatate, competitia corporatiilor „Corporate Challenge” 

         

Locatie: Bucuresti, Biblioteca Centrala Universitara. Evenimentul reuneste speakeri din business si reprezentanti ai institutiilor statului, abordand teme precum dezvoltarea societatii in planul securitatii cibernetice, cooperarea si parteneriatul public-privat in acest domeniu.

 

Locatie: Bucuresti, Restaurant Il Destino, ora 19. Evenimentul din aceasta luna reprezinta ocazia pentru a primi noii membri ai JCI Bucuresti, urmata de un training axat pe networking oferit participantilor, revizuirea activitatii pe anul in curs, cu o perspectiva catre anul urmator.

 

Locatie: Sinaia. Evenimentul toamnei in Sinaia, devenit brand al orasului, este la a 19-a editie si aduce in fata publicului manifestari culturale legate de istoria regala a orasului, turismul montan, schiul, caravana masinilor de epoca, precum si concerte sustinute de artisti cunoscuti ai scenei romanesti.

 

Locatie: Ploiesti, Cinema Premiera. A treia editie a Festivalului se va desfasura in acest weekend, in care vor fi proiectate cele mai proaspete scurtmetraje romanesti si internationale. Juriul va acorda premii in cadrul competitiei nationale, respectiv a celei internationale de film pentru a incununa efortul depus de candidati.

 

Locatie: Bucuresti, Camera Americana de Comert, ora 9. Sambata este primul atelier din noua serie propusa de Romanian Business Leaders. Silviu Hotaran (GKTI Semper Human, in trecut fost CEO Microsoft Romania) impreuna cu doi invitati ai sai va coordona atelierul pentru 25 de antreprenori hotarati in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii lor. Tema propusa pentru acest weekend este „Ingrediente pentru antreprenoriat”. Din doua in doua saptamani, unul sau mai multi antreprenori cu experienta vor conduce un astfel de training pentru participantii in program.

 

In saptamana curenta continua Festivalul Enescu al carui program zilnic poate fi consultat aici

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.