CALENDAR EVENIMENTE, LifeStyle, Economic & Finante, Cultural

Calendarul 2 – 8 decembrie: Strategic Leadership Forum si Future of Media intre evenimentele atractive ale saptamanii

evenimente-300x169111111EconomicZoom a selectat principalele evenimente de business, HR, culturale si de lifestyle ale saptamanii curente.

Puteti vizualiza aici Calendarul pe categorii

 

Locatie: Bucuresti, Cinema Studio, intreaga zi. A 17-a editie a Festivalului International de Film Studentesc CineMAiubit, 2013 se desfasoara intre 2 si 5 decembrie la Cinema Studio. Festivalul este organizat de Fundatia CineMAiubit, UNATC “I.L. Caragiale” Bucuresti, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, Uniunii Cineastilor din Romania, Arcub si la Primariei si Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Este cel mai important festival important international de film studentesc din Romania, de-a lungul timpului aici facandu-si debutul multi tineri cineasti, ale caror filme cuceresc astazi festivalurile internationale.

 

Locatie: Bucuresti, The HUB, intreaga zi. Patrick van de Pijl, co-autor al bestsellerului Business Model Generation sustine la The HUB un workshop de doua zile pe tema noilor modele de business catre care se indreapta organizatiile. Impreuna cu partenerii din Romania, trainerul explica nevoia de inventare sistematica, de design si implementare a unor noi modele, facand apel al Business Model Canvas – o unealta practica pe strategie si inovare.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Howard Johnson, ora 10. Biz Forum organizeaza Atelierul experimental de reinventare a sinelui si de crestere a stimei de sine. Discutiile despre autorespect, autoapreciere si auto-acceptare, despre cresterea durabila a stimei de sine vor fi sustinute de Dorin Badea – Senior Consultant & General Manager Result Development si de Vintila Mihailescu – sociolog si antropolog.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Capital Plaza, ora 19. Doina Binig, Vicepresedinte Strategie si Chief Operating Officer la Siveco Romania este speakerul de la Meet the Woman, organizat de Femei in Afaceri si va discuta despre mituri si realitati legate de performanta in business. Evenimentele Meet the Woman sunt cu frecventa lunara, pe teme de actualitate si axate pe promovarea afacerilor si a femeilor-lider care au obtinut excelenta in profesia lor.

 

Locatie: Bucuresti, The HUB, ora 9. Cayenne este o licenta de training in Project Management, o simulare interactiva de business, o experienta de invatare. Trainingul este sustinut de Ionut Tarcea – Ascendis – pe parcursul a doua zile, si isi propune sa trateze urmatoarele teme: planificare si control, factori cheie in Project Management, lidership de echipa, lucru in echipa si roluri, 30 cele mai frecvente provocari in Project Management, simulare de business, procesarea ideilor, evaluarea conditiilor, profilul project managerului de succes, elemente de cultura organizationala, impactul project managementului.

 

Locatie: Bucuresti, Phoenicia Grand Hotel, ora 15. Media Makers impreuna cu KPMG, Biris Goran SCPA, Dobrinescu Dobrev SCA organizeaza acest seminar axat pe modificarile fiscale incepand cu 1 ianuarie 2014, avand drept invitat un reprezentant al Ministerului Finantelor Publice care va vorbi despre cele mai recente reglementari privind inchiderea exercitiului financiar 2013. Intre subiecte: impozitul pe constructii, modificari privind impozitul pe profit, noutati in materia TVA, legislatie si jurisprudenta.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton, ora 17. Evenimentul organizat pe parcursul a doua zile se doreste a fi o contributie la cresterea nivelului de leadership strategic in organizatii. Miercuri este MasterClass sustinut de Luis Huete, profesor IESE Business School, iar joi este Forumul propriu-zis, cu speakeri din mediul de afaceri, leaderi la nivel personale, profesional si uman.

 

Locatie: Bucuresti, Jubile Primaverii, ora 19. Intalniri de Networking este un proiect al carui scop este aducerea impreuna a antreprenorilor, managerilor, expertilor, investitorilor, iar evenimentul de miercuri este dedicat tinerilor. Invitatul este Andrei Rosu – cel care a inregistrat cel mai rapid timp de alergare la 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente, stabilind si alte recorduri si premiere nationale si internationale, atat la alergat cat si la inot.

 

Locatie: Bucuresti, Palatul Parlamentului, ora 9.30. BPW Bucharest impreuna cu Patronatul National al Femeilor de Afaceri din Intreprinderi Mici si Mijlocii, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) si BPW International organizeaza prima editie a BPW Bucharest International Business Congress, avand drept tema “Noi oportunitati de business: de la local catre global”. Organizatorii aduc laolalta oameni de afaceri din Romania si din strainatate, factori de decizie politica si administrativa, experti, consultanti, reprezentanti ai IMM-urilor.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel JW Marriott, ora 9.30. Ultimii ani au adus schimbari majore in media, iar canalele traditionale de comunicare (print-ul in mod special) nu mai sunt la fel de eficiente comparativ cu noile tehnologii. Care sunt schimbarile actuale din media, noile tendinte si inovatii care isi vor pune amprenta asupra platformelor de comunicare si vor redefini viitorul media, le veti afla in cadrul evenimentului.

 

Locatie: Botosani, Palatul Administrativ, ora 9.30. Conferintele Afaceri.ro ajung saptamana aceasta la Botosani, propunand o revizuire a experientei 2007 – 2013 in ceea ce priveste atragerea de finantare europeana la nivel local si regional, atat de catre administratiile publice cat si de catre companiile din zona si orientarea atentiei catre pregatirea absorbtiei fondurilor in perioada 2014-2020.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Pullman, ora 19. Eveniment de marca pentru industria pietei de capital, Gala se bucura anual de participarea a peste 250 de invitati. Asociatia Brokerilor va acorda premii pentru emitentii de la Bursa de Valori Bucuresti care au avut cele mai bune rezultate, institutii si persoane care au contribuit la buna desfasurare a activitatii in piata de capital, presa implicata in dezbaterile din domeniu.

 

Locatie: Bucuresti, Palatul Cercului Militar, ora 19.30. Revista Cariere aniverseaza 10 ani de la aparitie in cadrul Galei sale anuale unde se decerneaza premiile comunitatii construite in jurul publicatiei. Vor fi acordate distinctii pentru antreprenoriat, Manager General, inovatie in R&D, Managerul de HR, Responsabilitate sociala, profesii liberale, training, coaching, cea mai implicata companie in proiectele Cariere, respectiv Leadership pentru intreaga cariera.

 

Locatie: Bucuresti, Romexpo, intreaga zi. Targurile dedicate produselor de Craciun incep de zilele acestea, iar Romexpo gazduieste prima reuniune a comerciantilor de produse dedicate Sarbatorilor de iarna.

 

Locatie: Bucuresti, Romexpo, intreaga zi. A XI-a editie a Targului de obiecte de arta si antichitati este organizata de Complexul Expozitional Romexpo, acesta fiind locul de intalnire al artistilor, iubitorilor de arta si al colectionarilor.

 

Locatie: Bucuresti, The HUB, ora 18. Impact Festival, organizat de Impact Hub Bucharest. Cu ocazia acestui eveniment, The HUB Bucharest va incepe sa fie cunoscut drept Impact HUB Bucharest, pentru a sublinia impactul asupra comunitatii de business si de tineri antreprenori pe care hub-ul l-a avut deja in cei aproape doi ani de dezvoltare de pana acum.

Impact Festival este o reuniune de sesiuni si workshop-uri pe teme de antreprenoriat, mergand de la cum sa-ti dezvolti propriile idei, cum sa construiesti un model de business, cum sa impactezi social, modalitati de impactare prin tehnologie, educatie, media.

 

Locatie: Bucuresti, Camera Americana de Comert, ora 9. Sambata are loc al saselea Atelier pentru Antreprenoriat din seria organizata de Romanian Business Leaders. Tema propusa pentru acest weekend este “Ingrediente de Antreprenoriat” si este sustinuta de Silviu Hotaran (Managing Partner GTKI Semper Human), impreuna cu invitatii sai – Virginia Otel (Communication Leader Garanti Bank) si Eugen Voicu (Presedinte Certinvest). Din doua in doua saptamani, unul sau mai multi antreprenori cu experienta conduc un astfel de training pentru participantii in program.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton, intreaga zi. Targul World Education reuneste la Bucuresti cele mai prestigioase licee, scoli si tabere de limbi straine din Europa si America de Nord, urmand sa prezinte oportunitatile de studiu si bursele disponibile pentru elevii care isi doresc sa studieze in strainatate.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.