CALENDAR EVENIMENTE, LifeStyle, Economic & Finante, Cultural

Calendarul 18 – 24 noiembrie: 15 ani de Ziarul Financiar, Retail Arena si How to Web sunt reperele saptamanii

Zemanta Related Posts Thumbnail

 

EconomicZoom va prezinta evenimentele cheie din business, HR & Training si cultural pentru saptamana curenta:

 

 

Locatie: Bucuresti, Bursa de Valori ora 9.30, BNR ora 12. Ziarul Financiar sarbatoreste anul acesta, in noiembrie, 15 de la lansare, propunandu-si sa marcheze moment prin doua evenimente, unul la Bursa de Valori Bucuresti  iar al doilea la Banca Nationala a Romaniei. Oamenii din redactia cotidianului de business, oameni de afaceri, bancheri, reprezentanti ai pietei de capital vor lua parte la dezbaterile retrospective 1998 – 2013, propunand scenarii pentru orizontul 2013-2028.

 

Locatie: Bucuresti, The Hub, ora 9. Leadershub organizeaza in aceasta saptamana 4 seminarii la The Hub (strada Halelor nr 5), axate pe Finante pentru non-finantisti (luni) , Strategii de Business si marketing (marti) , Inteligenta Emotionala (joi)  si  Inovarea dictata de trenduri (vineri).

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Marshal Garden, ora 10. BUZZ!Camp, redenumit dupa ce anterior se intitula BizCamp se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceput de cariera. Cu un mix de dezvoltare personala si orientare in cariera, BUZZ!Camp aduce in fata participantilor speakeri recunoscuti si companii de talie internationala. Conferintele alterneaza cu workshop-uri si cu discutii aplicate pentru a raspunde obiectivelor participantilor legate de cariera lor.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Howard Johnson, ora 9. Wall-Street.ro organizeaza in aceasta toamna prima editie a conferintei retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an. Conferintele in care se dezbat principalele trenduri si provocari ale comertului in aceasta perioada pun fata in fata producatori cu distribuitori si consumatori. In paralel, se desfasoara Workshop-uri pe cateva domenii nisate, intre care merchandising, design in packaging, marketing online, eCommerce.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel JW Marriott, ora 9.30. Prin acest eveniment se marcheaza o traditie anuala a Asociatiei Berarii Romaniei de a prezenta audientei un sector cheie al economiei Romaniei, sectorul berii, sub toate valentele sale. Tema este data de rolul esential pe care sectorul berii il are in stimularea industriei ospitalitatii din Romania. Conferinta reuneste aproximativ 150 de participanti, de la autoritati, reprezentanti din domeniul HoReCa, producatori de bere, bancheri, avocati, pana la consultanti, investitori si alte persoane interesate de aceste industrii.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Intercontinental, ora 9. Evenimentul dedicat industriei energiei solare este organizat de Romanian Photovoltaic Industry Association si isi propune sa identifice tendintele posibile in dezvoltarea industriei solare din Romania. Companii, investitori si dezvoltatori din domeniu vor participa la conferinta, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor romane care reglementeaza acest segment.

 

Locatie: Bucuresti, Cafepedia, ora 18.30. Asociatia Nationala a Recrutorilor organizeaza marti seara evenimentul dedicat bunelor practici in resursele umane in general, in recrutare in special. Avand drept invitati 2 practicieni in domeniu, gazdele vor facilita interactiunea cu participantii, persoane care de asemenea activeaza sau sunt interesate sa activeze in recrutare, accentul fiind pus pe tehnicile de intervievare ale candidatilor.

Locatie, Bucuresti, sediul HART , ora 16. Compania de consultanta in resurse umane HART organizeaza in fiecare marti si joi dupa-amiaza, workshop-uri de dezvoltare a inteligentei emotionale pornind de la cele 6 componente masurate de raportul Hogan EQ: autoconstientizarea emotionala, detectarea emotiilor celorlalti, auto-reglarea emotiilor, influentarea, exprimarea emotiilor si empatia. Fiecare atelier este axat pe una din cele 6 componente.

 

  • Marti (19 noiembrie) Sport – Fotbal: Romania – Grecia, returul barajului pentru calificarea la CM Brazilia 2014

Locatie: Bucuresti, Arena Nationala, ora 21. Dupa infrangerea cu 3-1 de la Atena, nationala Romaniei disputa returul contra Greciei pentru accederea la Campionatul Mondial din Brazilia.

 

Locatie: Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, ora 9.45. Conferinta „How to Web” a devenit o referinta pentru antreprenorii in Web si Tehnologie la nivel european. Planificata pe parcursul a doua zile pline, miercuri si joi, evenimentul reuneste antreprenori inovatori, profesionisti, investitori pentru o discutie aplicata privind trendurile globale Web, inovatiile si noile tehnologii de business in domeniu.

 

Locatie: Cluj, Hotel Golden Tulip Ana Dome, ora 9.30. Conferintele Afaceri.ro ajung in aceasta saptamana la Cluj pentru a furniza perspectivele deschise orasului odata cu statutul de Capitala Europeana a Tineretului 2015. Intre speakeri se numara Lucia Morariu – Presedinte ANAT si fondator Eximtur, Ionut Tata – fondator Iceberg, Shajjad Rizvi – Chairman, The Duke of Edinburgh’s Award Romania.

 

Locatii: Arad, Hotel Continental, ora 10; Timisoara, Centrul de Afaceri, ora 18. Speakerul Andy Szekely sustine doua workshop-uri miercuri, la Arad, respectiv Timisoara , centrate pe modalitatile de a obtine rezultate prin persuasiune, definita drept comunicare si influentare cu integritate.

 

Locatie: Bucuresti, The Hub Bucharest, ora 19. Doctor Wargha Enayati, fondator al retelei de clinici private Regina Maria (fosta Centrul Medical Unirea) sustine un workshop construit pe intrebarea: „Cum poti promova binele in compania ta sau in start-up-ul tau?” Bazat pe experienta sa de peste 18 ani in antreprenoriat si in management, preponderent pe misiunea sa de a ajuta pe altii, Dr. Enayati va furniza instrumentele si argumentele pentru a promova bunele relatii intre valorile companiei si intre angajati.

 

Locatie: Bucuresti, Romexpo, intreaga zi. Editia de anul acesta a Targului Gaudeamus se va desfasura sub semnul a 85 de ani de la prima transmisiune a Radio Romania – noiembrie 1928 si a 20 de editii de Targ Gaudeamus. Cel mai important si mai longeviv eveniment din Romania dedicat cartii are un loc bine definit in calendarul cultural al publicului, dovada stand cei peste 100.000 vizitatori care ii trec pragul in fiecare an.

Locatie: Bucuresti, Hotel Ramada Bucharest Park, ora 9.30. Cel mai important eveniment dedicat industriei auto de catre Mediafax va strange laolalta Ministri, Secretari de Stat, reprezentanti ai APIA, ACAROM, ANPC, Consiliul Concurentei, OSIM si ASF, dar si ai producatorilor si importatorilor de automobile, asiguratori, leasing si consultanti. Temele principale de anul acesta sunt: contributia sectorului auto la dezvoltarea economiei, innoirea parcului autor din Romania, fiscalitatea ca instrument de sprijinire a industriei auto, infrastructura ca suport pentru atragerea de investitii, statistici si previziuni piata auto, aspecte concurentiale, relatia asigurator – reparator – consumator, piata de leasing 2013.

 

Locatie: Zalau, Primaria Municipiului, ora 9. Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri organizeaza Conferinta regionala adresata oamenilor de afaceri si persoanelor cheie din administratia publica locala din Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud, Bihor, Maramures si Satu Mare. Sesiunile, prezentarile si dezbaterilor vor alterna cu discutii informale intre participanti, cu accent pe implementarea unor instrumente de stimulare a dezvoltarii economice pe termen mediu si lung, in comunitatile urbane si rurale ale regiunii.

 

Locatie: Bucuresti, Aula Magna ASE, ora 9.30. Publicatia Economistul organizeaza conferinta avand drept tema o noua abordare in politica de atragere a fondurilor europene. Pornind de la istoricul 2007 – 2013, dificultatile si factorii din trecut, parcurgand etapa de crestere in ultimul an a gradului de absorbtie in economie, disctutia se va orienta catre noutatile bugetului 2014-2020. Intre speakeri se regasesc reprezentanti ai Guvernului in masura sa ofere raspunsuri la problemele trecute si curente cu care se confrunta atat beneficiarii cat si consultantii in fonduri europene.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Howard Johnson, ora 9.30. BPM Excellence Eastern Europe Summit este o conferinta dedicata cercetatorilor si practicienilor in Business Process Management. Evenimentul acopera toate laturile domeniului, de la aspecte teoretice la modele, tehnici, arhitecturi, sisteme, studii empirice, implicand oameni din comunitatea BPM la nivel international.

 

Locatie: Hotel Crowne Plaza, ora 9. Conferinta aduce noutatile si tendintele globale in materie de tehnologie aplicabila domeniului resurselor umane. Intre subiectele abordate se numara: Migrarea HR-ului catre SaaS (Software as a Service), Cloud Computing-ul si Human Resources, productivitate prin tehnologie si altele.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.