CALENDAR EVENIMENTE, LifeStyle, Economic & Finante, Cultural

Calendar 28 octombrie – 3 noiembrie: Gala CEO Awards, Conferinta Constructiv 12+, Afaceri.ro in Bacau, Medical Business Event Iasi intre atractiile saptamanii.

Zemanta Related Posts ThumbnailEconomicZoom a selectat evenimentele de interes din business si cultural de saptamana aceasta:

 

  • Luni (28 octombrie) Business – Gala CEO Awards – 100 cei mai admirati CEO din Romania

 Locatie: Bucuresti, Hotel Intercontinental, ora 19. Business Magazin organizeaza cea de a III-a editie a Galei CEO Awards, eveniment ce are ca scop recunoasterea performantelor celor care si-au castigat respectul si admiratia in randul colaboratorilor si partenerilor de afaceri si s-au facut recunoscuti pentru implicarea in cadrul companiei si prin reusitele lor. Accesul se face numai pe baza de invitatie.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Howard Johnson, ora 9. Evenimentul din seria „Inovatia in banking” organizat de Wall-street.ro este la a doua editie, intitulata acum „Banking 2.0”. Conferinta aduce fata in fata bancile si furnizorii de solutii IT pentru a descoperi cum se modifica relatia bancher-client in era tehnologiei.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Crowne Plaza, ora 9.30. Conferinta de marti organizata de Mediafax se axeaza pe rolul inovatiei si al cercetarii in medicina, pe cum pot noile tehnologii sa devina accesibile pentru toti pacientii, pe importanta preventiei, noutati in epigenetica si inovatii in tratarea cancerului, a bolilor cardiologice si de imunitate. Reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai Casei Nationale de Asigurari, ai producatorilor de medicamente si alti profesionisti in domeniul medical vor discuta despre alinierea tratamentelor din Romania la standardul Uniunii Europene.

 

Locatie: Bucuresti, JW Marriott, ora 9.30 Evenimentul organizat de Ziarul Financiar este oportun intr-o perioada in care se discuta oficial sau neoficial despre modificari fiscale pentru anul 2014, iar rescrierea Codului Fiscal este intr-o faza avansata. Ce consecinte au avut modificarile de anul acesta, in ce masura sistemul fiscal a ajutat sau nu economia si incasarile bugetare in 2013, plusurile si minusurile politicii fiscale, strategiile companiilor in acest context, toate vor fi subiecte dezbatute impreuna cu reprezentanti ai Ministerului Finantelor.

 

Locatie: Bucuresti, World Trade Center (Hotel Pullman), ora 9. Casa de Insolventa Transilvania impreuna cu World Trade Center Institute organizeaza aceasta conferinta pentru a prezenta companiilor informatii legate de implicatiile pe care le au modificarile survenite asupra procedurii de insolventa, in lumina prevederilor noului Cod al Insolventei, adoptat prin OUG 91/2013 in aceasta toamna. Doi specialisti pe economic si juridic, practicieni in insolventa, se adreseaza managerilor si directorilor financiari din companii, antreprenorilor fie pentru a identifica semnalele unei situatii de insolventa, fie pentru a solutiona probleme economice sau juridice atunci cand o firma se afla intr-o astfel de situatie.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel Howard Johnson, ora 9.30. Evenimentul organizat de Ziarul Financiar isi propune sa raspunda la intrebari precum: sunt listarile din partea statului singura sansa de dezvoltare a pietei locale de capital, ce poate fi imbunatatit pentru a atrage si mai multi investitori pe bursa, de ce au nevoie fondurile locale si straine pentru a investi mai mult in piata locala, cand va deveni BVB o alternativa de finantare pentru companiile private sau cum ar putea arata Bursa peste 5 ani?

 

Locatie: Bacau, Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, ora 9.30. Conferintele Afaceri.ro ajung in Bacau, pentru a aduce fata in fata administratia locala, bancherii, intreprinzatorii din zona pentru un dialog pe tema problemelor mediului de afaceri local, oportunitatile in domeniul IMM-urilor, rolul clusterelor in dezvoltarea economico-sociala si alte subiecte. In partea a doua a zilei sunt propuse doua Workshop-uri, unul pe finantare-creditare si altul pe clustere & tehnologie.

 

Locatie: Bucuresti, Romexpo, intreaga zi. Complexul expozitional propune 5 targuri in aceasta saptamana: a 18-a editie a Indagra – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei; Indagra Food – Targul international pentru industria alimentara; a 16-a editie a Drink & Wine – targ dedicat vinurilor, bauturilor alcoolice si non-alcoolice; AutoExpoTehnica – expozitie de componente si accesorii auto; a 15-a editie a All-Pack expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice.

 

Locatie: Ploiesti, Vigo Hotel, ora 18. Tineri antreprenori, manageri, consultanti de business din Prahova se vor intalni intr-un eveniment de networking menit sa deschida parteneriate de afaceri in functie de interesele si nevoile fiecarui participant. Fiecare antreprenor isi prezinta afacerea si proiectele timp de 5 minute catre fiecare participant in parte.

 

Locatie: Bucuresti, Hotel JW Marriott, ora 8.30. Conferinta este dedicata atat antreprenorilor cat si managerilor si liber profesionistilor din afaceri de tip Business-to-Business, dar si Business-client final. Ce conteaza – prima impresie sau cea din urma ? Care sunt cele mai frecvente greseli in relationare ? Cand te prezinti, vinzi sau cumperi ? Ai mintit vreodata din postura de client ? Cum ai vrea sa fii tratat de furnizori ? sunt cateva din intrebarile la care se va raspunde pe parcursul evenimentului.

  

Locatie: Iasi, Hotel International, Sala Magnum, ora 11. Primul eveniment de business si networking destinat domeniului medical organizat in Moldova aduce fata in fata furnizori de servicii mediale, produse farmaceutice si cosmetice, producatori din domeniu. Participantii vor aborda teme legate de branding si pozitionare pe piata, comunicare, leadership, proiectare in viitor a afacerilor din domeniul medical, vanzari, investitii, mergand pana la teme de nisa precum outsourcing-ul medical si zona online.

  

Locatie: Bucuresti, Fratelli Studios, ora 14.30. Cea mai importanta intalnire a profesionistilor din constructii, arhitectura si retail de specialitate doreste sa ofere raspunsuri la intrebarile structurate in 3 paneluri: Unde s-au pierdut investitorii? De unde poate veni salvarea producatorilor de materiale de constructii? Cum conservam creativitatea in arhitectura si amenajari interioare pe timp de criza?

 

Locatie: Bucuresti, Biblioteca Nationala a Romaniei, ora 15. Evenimentul organizat de cei de la „The Hub Bucharest” are loc la Biblioteca Nationala a Romaniei, parte din Future Innovation Fair  . Workshop-ul abordeaza termeni care redefinesc business-ul viitorului, dar si viata de zi cu zi: „upcycling”, „sharing economy”, „local outsourcing”, „digital education” si altele.

 

Locatie: Bucuresti, Camera Americana de Comert, ora 9. Sambata are loc al patrulea Atelier pentru Antreprenoriat din seria organizata de Romanian Business Leaders. Tema propusa pentru acest weekend este “Vanzare si Negociere” si este sustinuta de Florin Stoleriu (Partener SalesAdvisor), impreuna cu invitatii sai – Mihai Marcu (Presedinte MedLife) si Dragos Dinu (pana de curand – CEO Domo). Din doua in doua saptamani, unul sau mai multi antreprenori cu experienta conduc un astfel de training pentru participantii in program.

 

La capitolul Cultural, filmele de la Cannes sunt aduse la Bucuresti – Les Films de Cannes a Bucarest si ruleaza pana joi in Cinema Pro, Cinema Elvira Popescu, Cinema Studio, respectiv Sala de cinema a UNATC, iar Festivalul National de Teatru propune reprezentatii pe scenele Teatrului National Bucuresti, Teatrului Mic, Teatrului ACT si Teatrului de Comedie.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.