Gral Medical a înregistrat anul trecut venituri de 123 milioane lei, în creștere cu 17%

13 martie 2018 11:00

Compania furnizoare de servicii medicale Gral Medical a înregistrat anul trecut venituri de 123 milioane lei (27 milioane Euro), în creștere cu 17% față de anul anterior și estimează că își va menține ritmul de creștere cu două cifre și în acest an, informează compania, informeaza Mediafax.

Cele mai importante creșteri au fost înregistrate de Spitalul OncoFort (27%), serviciile de spitalizare de zi au înregistrat creșteri cu 23%, iar serviciile de laborator au avut creșteri cu 18%, atât prin mărirea numărului de pacienți arondați în centrele existențe dar și prin deschiderea unor noi laboratoare sau centre de recoltare. Centrele Gral Medical din provincie, ce își desfășoară activitatea în 6 județe din țară, au terminat cu un avans de 25% față de perioadă similară a anului trecut.

Pentru anul 2018 compania și-a bugetat venituri în creștere cu 20% pe fondul diversificării serviciilor din cadrul centrelor existențe cât și prin planul de dezvoltare a ce implică deschiderea de centre medicale noi.

Distribuiți articolul

Etichete:

Scrie un comentariu