Certificare in metodologia Hogan Assessments

Loading Map....

Data/Ora
07/12/2017 - 08/12/2017
Întreaga zi

Locatia
Sediul HART

Categorie


Cele doua zile ale workshop-ului de certificare in metodologia Hogan Assessments (7-8 decembrie) ofera o intelegere in profunzime a instrumentelor Hogan, precum si a modului in care acestea pot eficientiza procesele de Talent Management. Instrumentele Hogan Assessments sunt avizate de Colegiul Psihologilor din Romania, iar conferinta va avea loc la sediul Hart Consulting.

Cele 2 zile de curs urmaresc dobandirea abilitatii de a intrepreta rezultatele si corelatiile pentru cele 3 evaluari Hogan: HPI, HDS si MVPI

  • HPI – Inventarul de Personalitate Hogan ce evidentiaza punctele forte si abilitatile care faciliteaza dezvoltarea carierei profesionale.
  • HDS – Profilul de Dezvoltare Hogan care evalueaza tendinte comportamentale ce apar sub presiune si in conditii de stres sau oboseala si care pot duce la esec profesional.
  • MVPI – Profilul Motivatiilor, Valorilor si Preferintelor identifica compatibilitatea intre factorii motivatori personali si cultura organizationala si indica in ce tipuri de posturi si medii profesionale va fi o persoana cel mai motivata sa lucreze.

Trainer: Madalina Balan – este specializata in psihologie organizationala, psiholog, consultant senior si managing partner la HART Consulting. Madalina este certificata in metodologia Hogan Assessments, fiind trainer pe Romania si Republica Moldova in aceasta metodologie.

Detalii aici